Egy gyermek felnevelése legalább olyan hasznos, mint egy tehéné – ezt mondta a fideszes Révész Máriusz, Orbán Viktor családügyi tanácsadója a Magyar Narancsnak.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

77 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
paszulyka
@Pálinkafőző Rézüst: Azzal kezdődött hogy egy gyereket ugyanolyan hasznos felnevelni mint egy tehenet... , itt kavarodtam be! Akkor most mi a tehén és mi a gyerek? :-)
sport50
ezeket az "okos" hasonlatokat pávatánc,tündérmese,gyerek>tehén, vajon honnan veszik???lehet van erre is egy jól megfizetett tanácsadó???de rosszabb, ha saját gondolat!!
vukkocska
Valószínű Révész Máriausznak az egyetlen szexuális kapcsolata, ami emléket ébreszt benne, az egy tehén volt. Ebből lett a kistehén. Ezért von párhuzamot.
nehogymá
révész ur vetette föl a gyerekek után járó plusz szavazati jogot is.volt vele riport film is abban is ótletelt rendesen.
Darthon1
Tehénről jutott eszembe.
Férfi áll az ivóban és sír. Nagyokat hörpint és közben ezt mondja-van amit nem lehet megmagyarázni. Hüp, hüp. A haverja kérdi tőle, hogy mi a baja, de erre is csak az a válasz, hogy van amit nem lehet megmagyarázni. Aztán nagy nehezen kiszedi belőle az igazságot.
Tudod, mentem a tehenet fejni és éppen elkezdtem, amikor a bal lábával felrúgta a sajtárt. (fejőedény) Ekkor kikötöttem a lábát az oszlophoz. Na akkor a másik lábával rúgta fel. Azt is kikötöttem. Épp folytattam volna, amikor a farkával olyat belevert a szemembe, hogy csillagokat láttam. Fogtam egy kötelet és a gerendán átvetve nekiálltam, hogy azt is kikötözöm. Ekkor két dolog történt, belépett az asszony és lecsúszott a nadrágom. Tudod, van amit nem lehet megmagyarázni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.