Nincs olyan színész, aki ne dolgozna szívesen Terrence Malickkel, még annak ellenére is, hogy simán benne van a pakliban, hogy a rendező szívfájdalom nélkül kivágja az alakítást a filmből, ahogy tette ezt legutóbb például Rachel Weisszel a To the Wonder esetében. Az újabban egyik filmet a másik után gyártó Malick él is a lehetőséggel, és rengeteg ismert színészt belezsúfolt most készülő filmjeibe. A már leforgatott - a sztárságról és a kísértésekről szóló - Knight of Cups-ban Christian Bale, Natalie Portman és Cate Blanchett játsszák a főbb szerepeket, de mellettük felbukkanhat a filmben többek közt Joel Kinnaman, Antonio Banderas, Joe Manganiello, Teresa Palmer, Freida Pinto és Imogen Poots is. Ryan Gosling | Michael FassbenderMalick máris a következő, egyelőre cím nélküli filmjét forgatja, ami két szerelmi háromszögről szól majd, és az austini zenei szcénában játszódik. Ennek Ryan Gosling, Rooney Mara és Haley Bennett a főszereplője, de Bale, Blanchett és Portman is feltűnik benne, továbbá Holly Hunter, és a legfrissebb hírek szerint Michael Fassbender is. Tehát, ha esetleg a sok név közt elsikkadt volna a lényeg: Ryan Gosling és Michael Fassbender egy filmben játszik. Itt egy borzasztó minőségű fotó is megtekinthető róluk.

Forrás: [origo]
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dulcinea
Nem értem, amikor megláttam a képüket, miért nem tudtam leborulni a székről?
Nem ártana egy szemüveg a cikkírónak!:)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ila51
relatív ez is , mint az összes ilyen kezdetű rábeszélés :))
Kutyafüle
@Feraj49: Nagy csalódás ez nekem, hogy a Te nevedet nem olvastam a névsorban:))
Pedig kenterbe vernéd őket , dublőr nélkül:))
Feraj49
@Kutyafüle: Köszönöm kedvességedet ,és aranyos vagy !Te is tudod milyen szerény vagyok.Kerülöm a felhajtást.
DogAdventures
Szerintem nőknek más más típusú férfi tetszik.Mint ahogy fordítva is igaz.
A fénykép az egyik legerősebb fegyver a világon, mert az emberek hisznek a fényképeknek, pedig azok hazudhatnak még akkor is, ha nem manipulálják azokat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.