Ma már tudom, hogy akkor rontottam el, a szülést követő első évben - mondja Szilvia. - Talán az én történetem segít azoknak a fiatal pároknak, akiknek az első gyerek érkezése után problémájuk van a szexszel, és nem tudnak, nem mernek beszélni erről.

Forrás: Kiskegyed
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr plágium
Nagy marha vagy. Nem látod, hogy ugyanazt teszi a mostani feleségével mint veled? Ha nem várna babát hidd el rád sem nézne. Egészen addig fogod érdekelni amíg a másik baba is nagyobb lesz, vagy már előbb keres egy harmadikat. A férjed egyszerűen irtózik a terhesektől és a pici babáktól.
honeykiss
Fóbiás gyökér a volt férjed, te meg egy pótlék vagy jelenleg...
Január
A hölgy is hibás, mert mindenért a babára hivatkozott, mint okra.
bosszants
Nem ők a hibásak!
Az a generáció a hibás aki ezeket felnevelte.
Semmilyen információval nem látta el őket, életre való tanács a szájukat el nem hagyta.
pattantyus rozsa
@bosszants: Jó volt anyuka szoknyája mellett,de egyszer annak is vége .Akit erre nem készítenek fel vagy nincs előtte példa ..,hiába lesz felnőtt nem tud a helyzettel mit kezdeni.Nem tudja a pénzt beösztani ,nem tud egy vásárlást lebonyolítani aztán majd a gyereket kordába tartani.Valami kimaradt a nevelésbőlA fiataloknál nincs szerénység belátás mértékletesség..De vannak igények és követelőzés.De ezért sokat kéne dolgozni nemcsak a szülőktől várni mindent.Nem lehet rögtön berendezett lakás és kocsi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.