Egy francia cég magyar irodájánál dolgoztam. Egy nap új francia kolléga érkezett. Nagyon sármos fiatal pasi volt, az összes női alkalmazott meresztgette rá a szemét. A stílusa, a viselkedése annyira más volt, mint amit a magyar férfiaktól megszoktunk, hogy tisztára elbűvölt bennünket. Persze nem volt utolsó szempont az sem, hogy francia, ez tetszett mindenkinek, titkon az összes szingli kolléganő abban reménykedett, hogy feleségül veszi, és elviszi magával Franciaországba. Én is. Nem voltam kivétel, Pierre jól nézett ki, elegáns, és kedves volt, és én úgy beleszerettem, mint még senkibe. Pierre engem választott. Belém szeretett, azt mondta, én meg éltem-haltam érte. Ez volt négy éve. Hamar, egy év együttjárás után összeházasodtunk, nem volt mire várni, én 28, Pierre 34 éves volt akkor. Megismerkedtem a szüleivel, kedvesek voltak velem, szóval minden rendben volt.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

libabor
Nem veheti el a lányodat, de azért csak vigyázz rá, hallottunk már olyat, hogy az apa, vagy az anya külföldre vitte a gyereket, és csak nagy nehézségek árán került vissza ahhoz a szülőhöz, akinek a bíróság valójában ítélte. És ki tudja meddig tartana, mire visszakapnád, pláne, hogy francia jogszabályokat sem ismered. Szóval csak vigyázz rá!
flitteröcsi
Messziről jött ember... Látod, maradj a magyarnál, akkor nem érnek ilyen meglepetések. (Csak másfajták.)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.