A Való Világ szőke sztárja állítja, egyik szomszédja miatt kell péntekig elhagynia a lakását. Éva még nem tudja, hogy mi lesz vele, hiszen nincs pénze kifizetni egy új ingatlan kaucióját. VV Éva megrázó történetbe avatta be a Hír24-et. A Való Világ egykori sztárja azt állítja, szomszédja miatt még ezen a héten ki kell költöznie lakásából. Szerinte az idős férfi folyamatosan zaklatja őt és rossz színben tünteti fel a többi lakó előtt. Miután nem szeretett volna kapcsolatot létesíteni a férfival, az negatív kampányba kezdett. - állítja az egykori villalakó. A rosszakaró a többi lakó előtt mindennek elhordta a fiatal lányt, akinek a legutóbbi lakógyűlésen a távozására szavaztak a szomszédok.

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Évike kedves! Ket - esetleges - piagőztől mentes pillanatodban, ha hozzájutsz, olvass bele Gorkij " Éjjeli menedékhely" c. darabjába. Sok hasznosat tanulhatsz belőle...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
qxy
Na ezért nem ment a munka ma! Nem tudtam i a frász bajom van. Azt tudtam hogy olyan ingerűlt vagyok,
azt sem tudom hány ingerem van.
jameska
@K_Toth: Mivel ő csak egy albérlő, ezért a tulajdonosok szavazhatnak arról, hogy felszólítsák a bérbe adó tulajdonost, vessen véget a jelenlegi helyzetnek.
DogAdventures
Az agy olyan, mint a szív: oda húz, ahol megbecsülik.
Kutyafüle
@DogAdventures: Erről sokáig én is azt hittem. De ez csak akkor van így, ha két szív találkozik.
Darthon1
www.kiskegyed.hu/kikapcsolodas/showbiznisz/v-aniko-eva-verekedes-117906
Alighanem itt lesz az igazság. Nincs pénze kifizetni az albérletét. Ez a vég kezdete a számára. Én egy kicsit sajnálom, egy kis ideig azt hihette, hogy ő különleges. És elhitte szegény. Most már sohasem lesz normális élete. Azt az ügyvédnőt sem fogadnám fel például egy ügyben, amelyik vele együtt volt ott. Mindig a segge jutna eszembe, ha látnám. És igen mielőtt valaki megjegyezné, néha odakapcsoltam. :-))))
verőce21
Ez a drága Évike mindenkire ráfogja, hogy viszonyt akart vele létesíteni. :)

@Rézangyal: Ez a fénykép jobban hasonlít Rád, Banyuska?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.