Schobert Norbi könnyes szemmel búcsúzott a kórháztól. Ám arra ő sem számított, hogy hazafelé felesége lesz rosszul. Rékán ugyanis most jött ki a stressz.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1951
Sajnos sok ilyen súlyos beteg van hazánkban, akiket úgy tűnik le is írt a magyar TB, de Norbikával és feleségével kiemelten kell, hogy foglalkozzon a magyar írott és elektronikus sajtó! Bizony nagyon unalmas, hiszen sem Norbika, sem a felesége a hozzájuk hasonlókkal - mint pl.Győzika és felesége, de akár a semmilyen társadalmi értéket nem teremtő Kiszel Tünde és társai!!- nem különb a magyar társadalom 9.986.212 polgárával szemben! De miért ez a diszkrimináció, miért hagyjuk meghalni azokat, akik nincsenek a fentebb megnevezettekkel "egy súlycsoportban"?!! Nem kellene már végre és végleg befejezni ezeket a celebsztárolásokat, amikor az őket kitermelő "cucialista konglomerátum" bizony teljesen ellehetetlenítette a magyar társadalom egy nagyon jelentős részét?!! Ízléstelen és durva!!
DogAdventures
Aki nem celeb az így is járhat:
- Doktor úr, az a beteg, aki éppen most távozott a rendelésről, összeesett a kapu küszöbén. Mit csináljak?
- Fordítsa meg, hogy úgy nézzen ki, mintha most jönne!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.