Lelkileg is készült az operációra Norbi: mindenkit elfelejtett, csak a családjának élt. A fitneszguru azért szánta rá magát a kockázatos műtétre, mert tudta, anélkül csak néhány évet élhet.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dulcinea
Figyelj Norbi! Őszintén kívánom, hogy gyógyulj meg! De legyél kedves csendben lábadozni jó! Nem te vagy első, és nem is az utolsó aki nehéz, és kockázatos műtéten esett át! De veled ellentétben, akik ilyen és hasonló, vagy még veszélyesebb műtéten estek át, teljesen átértékelik az életüket, és csendben lábadozva, tényleg csak a családjuknak élnek! Sajnos ez rólad, rólatok nem elmondható! Ti nem feltétlen a családnak éltek hanem a faszbuknak!
A faszbukon reklámozzátok magatokat, életetek minden percét, tök feleslegesen! Az örökös szereplési kényszeretekkel csak lejáratjátok magatokat!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mami48
Undorító, hogy egy celeb még a betegségét is képes a népszerűsége érdekében kihasználni. :( Minden nap lesz egy hír arról, hogyan gyógyul a guru.
Kutyafüle
@Mami48: Biztos vagyok benne, hogy naponta lesz róla hír, mint alekoszról, a végén már annyira utálja mindenki:)) Nagyon hatásos cím, Breaking! a Norbi!
Persze fotósok sokasága a kórházi szobában, réka sminkelve ahogy kell, nagyon nyálas az egész:))
Pilóta
Nem vágyok a cáfolatára, de már éppen elegem van belőlük!
K_Toth
A TV2 riport végén hiányoltam egy ehhez hasonló fél mondatot:
"Schobert Norbert a riportért kapott tiszteletdíjat felajánlotta Heim Pál Gyermekkórház javára."
barew7
@Kutyafüle:Meglehetősen szánalmas ez a tukmálás, de a negatív érzelmeket kiváltó hírek is hatásos reklámok!
Kutyafüle
@barew7: Mára már itt van az a hír, amire tegnap még csak gondoltam:))

"A TV2 kamerái előtt műtötték a Norbi szívét".Igazad van, hatásos reklám, igen most majd mindenki erről beszél, lehet lájkolni a facebookon is.
Akkor ideírom a hatás kedvéért, az alábbi címet is: Szívműtéten esett át Kocsis Zoltán

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.