Nem tudom, hogy kinél, hogyan van, de nálunk mióta az eszemet tudom (ismertem a dédszüleimet is, akik kb. 130 évesek lennének) mindig a nők gazdálkodtak a pénzzel, a családi jövedelemmel. Így mondták, ők a pénzügyminiszterek. Én speciel, szerencsémre egy takarékos, megfontolt, dolgos családba születtem. Mindenünk megvolt, tanulhattunk, nem nélkülöztünk, de sosem szórták a pénzt, akkor sem, ha volt. Arra tanítottak, hogy ha valamire szükség van, gyűjtsd össze a rávalót, aztán vedd meg! A jövedelem beosztás nem egyszerű feladat.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

54 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ila51
az én pénzecskémet már csak szorozni lehet :(
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Kutyafüle
@adrenalink: Ez látod nagyon jó. Meg is kell becsülni azt aki jól tud főzni-kóstolni. Sok ügyes trükköt el lehet tőle tanulni.
adrenalink
@ila51: Az én párom se a só miatt kóstol főzés közben. Mindig ugyanazt a fajta sót használja, ugyanazzal a kanállal adagolja, így idővel "belőtte", hogy mennyit kell tenni a kajába.
entero
A jövedelem beosztása azon múlik mennyi a jövedelem. Minden más csak részletkérdés.
csa-csa
HÁT A PÉNZECSKÉDET SEHOGY MERT oszt aszt NEM LEHET!!
vagy éhen döglesz vagy rezsit fizetsz,
még lehetsz hajléktalan és akkor legalább a rezsire nincs gondod!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.