Peller Mariann sosem titkolta, hogy rendkívül érzékeny ember. Terhessége idején ráadásul sokkal, de sokkal sírósabb lett, mint előtte volt, ugyanis a hormonok miatt az öröm és a bánat is érzékenyebben érinti. Mariann és férje mindig is kislányról álmodott, de amikor az orvos közölte, hogy fiuk lesz, mindketten megdöbbentek és csalódtak.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

69 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dulcinea
@Zsoel: ..én csak magamról beszélhetek és a saját érzéseimről! Amikor terhes lettem az első gyerekemmel, és mindez tudatosult bennem, olyan boldog voltam, hogy madarat lehetett volna fogatni velem!:)) Egyáltalán nem érdekelt a neme, a lényeg, hogy egy apró élet fejlődött bennem!:) És azon imádkoztam csak,hogy egészséges legyen, mert ha egészség van minden van! Ja és a másik két gyerekemet is örömmel vártam, nemüktől függetlenül:)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Zsoel
@sziráki ágnes: Nem tudom, hogy ehhez kell-e nagyobb erő, vagy ahhoz, hogy ha elkezdtél egy nagyon sz... könyvet, össze tudsz-e kaparni magadban annyi energiát, hogy becsületből azért végigolvasd. :) Én már jártam úgy is, hogy be akartam fejezni egy könyvet, de egyszerűen nem bírtam.
Zsoel
@Pilóta: Te is beszállhatsz, én bárkivel szívesen beszélgetek, ha jó a téma. :)
sza
@Zsoel: Az nem volt jó!!! @Pilóta: A Mariankára visszatérve, szeretem a meséket is.
Pilóta
@Zsoel: @sziráki ágnes: Ugyan! Bocs a zavarásért! Nem volt szándékos:-)
Zsoel
@Pilóta: Nem zavarsz, nem tartunk magánértekezletet, csak most éppen így fonódott a társalgás fonala. :)
sza
@Pilóta: Engem se zavarsz! Sőt ha megmondod miket olvasol, veled is beszélgetek.:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.