Túl vagyunk az első randin, bemutattak bennünket a szülőknek, együtt jártunk pár évig, túléltük az esküvőt, sajnos vége a nászútnak is, már nem remeg a gyomrunk, ha meglátjuk a másikat, és a tenyerünk sem izzad a mérhetetlen szerelemtől, szóval kezdődnek az unalmas, szürke hétköznapok. Mint minden családban. Kivéve, ha gyerekünk születik, mert akkor nincs időnk a szürke hétköznapokon gondolkodni, minden percünk be lesz osztva, és inkább azon kesergünk, hogy két éve egy filmet nem tudtunk megnézni, még a tévében sem, mert a gyerektől nem lehet, este pedig olyan fáradtak vagyunk, hogy elalszunk a legádázabb horrorfilmen is.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pilóta
"szóval kezdődnek az unalmas, szürke hétköznapok."
--- Akkor kár a benzinért:-)
Mami48
A hétköznapok minden vad lángolást kioltanak, kellenek a plusz örömök, már kevés az, hogy két ember ott van egymásnak. Mi rengeteget túrázunk a férjemmel, ha tudunk elmegyünk valamerre kirándulni, mindketten szeretünk "menni". Bennünket mindig feltölt az a sok szépség, amit a természetben látunk. És nem utolsó szempont, hogy fizikailag is karban tart bennünket a séta.
sza
ha a kezdeti lángolás és szerelem nem alakul át szeretetté akkor már semmit!
palika
Ne azt figyeld hogy mit xcsinál a másik...hanem figyelj magadra... hidd el neked is jó lesz

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok