A beíró hölgyeket nagyon sajnálom, hogy sok esetben rosszul sikerült a választásuk, a házasságuk. A régi öregek mindig azt mondták „A párválasztás lutri”, vagyis vagy sikerül, vagy nem. Vannak, akik évek óta ismerik egymást, a házasságuk mégis katasztrófális lesz és vannak olyanok, akik rövid ismeretség után házasodnak és hosszú éveket élnek le együtt szeretetben. Előfordul azonban, hogy a férfi választ rosszul. Mivel itt a nevemet nem említik, bátran le merem írni az egyik közeli ismerősöm történetét.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
soler
Amibol most jol megel "Meklaszki", regen mestermuveket faragott egy bizonyos "Sekszpir".
Dulcinea
Te pedig módfelett irigy voltál a kolléganődre, és biztos jól bemószeroltad! Na szégyelld magad!:))
honeykiss
Ebédiőben, a fizujából levonják, tehát azt csinál amit akar...ne irígykedj
Angelika
@soler: jaj, már, hogy lehet összehasonlítani? Bizonytalan emberek voltak, és lesznek, nem másra vágynak, mint megerősítésre, vagy arra, hogy elküldje őket valaki a sunyiba, és ezzel megtalálják a saját útjukat. Lehet, hogy csak egy tippre várnak, amit továbbfejlesztve megoldásra lelnek. Mellesleg Meklaszki néni üzeni, hogy de jó lenne megélni belőle! :)
Pilóta
Elolvasva az írást, megam is bevállainék egy ilyen "állást":-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.