Hat éves házasok vagyunk, van két gyermekünk. Elég közel születtek egymáshoz, de gondoltuk, jó így, legalább tudnak együtt játszani. A férjem jól menő vállalkozásában dolgoztam. Én csináltam az adminisztrációs munkákat. Ahogy a gyerekek megszülettek, én otthon maradtam a gyerekekkel és a háztartást vezettem. Helyettem a szomszéd községből került hozzánk egy fiatal nő, aki jártas volt az adminisztratív munkákban, de mint utóbb kiderült másban is. Ugyan a szomszédok mondták nekem, hogy figyelj a férjedre, meg arra az új nőre, mert látszik, hogy van köztük valami. Úgy gondoltam, hogy pletyka, nem kell minden szóbeszédnek felülni, a férjem otthon mintaapa és mintaférj módjára viselkedett.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dulcinea
Na basszus kellett neked váratlanul hazamenni...Legközelebb tessék telefonálni...:))
ila51
@Pilóta: pláne ha ilyen bizonytalanná válik tőle :))
Pilóta
Jahh, és a lényeg: Igen, "rajtakaptad"!:-)
Feraj49
Miért is nem mész vissza dolgozni?Akkor már nem lesz szüksége más titkárnőre ! Vannak akik szívesen elviszik majd haza is hozzák a gyerekeket iskolából,óvodából, néhány forintért.Ennyit csak áldozhatsz rá ha már egyszer jól menő vállalkozó a férjed,Te is megnyugszol !
Dulcinea
Na basszus kellett neked váratlanul hazamenni...Legközelebb tessék telefonálni...:))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.