Korábban nem szerepelt benne, mégis bekerült a tranzakciós illetékről szóló törvénybe a hitelesek megsarcolása. A terhet jövőre a törlesztők után is fizetni kell, a minisztérium szerint a bankok miatt nem mentesülhetnek a részletek illeték alól.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Disznópofa
Kedves drága, Orbán Viktor! Azt hiszem a hitelesek legtöbbjének nevében, megköszönjük jóságát, mély együttérzését, hogy gondolt ránk, hogy sanyarú kis sorsunkat ily módon nehezíti még jobban. Önt (nem) sokra tartom, éppen ezért az Ön szavaival élek ha megengedi egy "devizahaldoklónak":régen láttam olyat, hogy a döglött kutyát fejbe vágják. Erre csak azt tudom mondani, illv. kérni: miniszterelnök Úr, ugyan dobja már el azt a botot...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
DogAdventures
Ha tudni akarod, mit gondol Isten a pénzről, csak nézd meg azokat, akiknek sokat adott belőle.
DogAdventures
Majd ha az ember kivágja az utolsó fát, megmérgezi az utolsó folyó vizét, kifogja az utolsó halat is, akkor rádöbben, hogy a pénzt nem lehet megenni.
Disznópofa
@DogAdventures: ...de még kitörölni sem vele...mert már nem lesz mit...
overdose
Ezek után van még aki a fityeszre szavaz! mert a fizetésünk50%-a is kevés nekik fő hogy ők millókból élnek fulladjanak bele!
entero
@Disznópofa: Látod, ezért nem kellett volna hitelt felvenni minden hülyeségre, főleg nem túlvállalnia magát sok embernek, csak mert a szomszéd háza nagyobb volt, meg a kocsija is, a tv - je is...Akik normális keretek közt vettek fel hitelt, belekalkulálva az esetleges problémákat, nem várt helyzeteket, azok most nincsenek adósság csapdában. Tudom, sok embernek ez volt az egyetlen lehetősége hogy lakáshoz juthassanak, de akkor jól meg kellett volna nézni meddig mennek el. Végső soron meg vannak bérlakások is, az sem az övéké meg amit hitelre vettek az sem, csak az egyikből simán ki lehet szállni.
eva1215
Az a lényeg ,hogy ez a sarc már Őket nem érinti mert vég törlesztettek igy a többi meg ugyan kit is érdekel

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.