Ezen a héten is megmutatták az X-Faktor versenyzői, mit tudnak. Ezúttal Stone és Fehér Zoltán párbajozott, végül a a fiatal énekesnek kellett hazamennie.

Forrás: MSN Mai Nap
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dulcinea
@DR.somosi: Szerintem, pontosan tudja...de a világért be nem vallaná, ezzel az önámítással, pedig másokat, hanem önmagát csapja be! Mert az apja rajongói által megnyerheti ezt a versenyt, de sikeres sosem lesz.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
adrenalink
@Horizont: Tudom, nekünk is beakartak építeni egyet, hát igencsak meglepődtek volna a siralmas eredményen.) Egyébként a gajdolós műsorok kukkolása mindig is 2 millió felett volt (kimutatás szerint), talán még az Alekosz VV-je volt ennyire nézett.
adrenalink
@Horizont: Én rendszeresen megnézem a neten a "heti nézettségi adatokat". Évről - évre általában csökken a nézőszám a rötölön is, gondolom ez a sok kis csatorna megjelenése miatt is van. Az utóbbi időkben sokszor lehetett olvasni, hogy a csatornák manipulálják az SMS-ek számát, gondolom ezért is nem számszerűsítik nyilvánosan.
DR.somosi
@Horizont: igazad van de az sms szavazásban tévedsz. szorozd be az emelt díjas sms-t csak 300ezer beérkezett szavazattal...és nem mondtam sokat hidd el tudom.
DR.somosi
@Horizont: ebben az országban ahol pénzt gyűjtöttek Isaurának a kiszabadítására? simán
sza
Mégis mire számíthatunk ha a csillag születik - et László Attila nyerte Szabó Ádám ellen! Na az a gyerek aztán tud játszani a hangszerén!!!
Zolee75
@DR.somosi: Az a baj h a zambó gyereknek bérelt a helye!ha nem is énekelne akkor is bent maradna.Annyira látszik h bunda az egész!!3. vagy 2. helyen lesz!Zoli h kiesett nagyon sajnálom!!Vannak nála sokkal gyengébek!!Mint pl a dávidka!Alig van hangja!!A sármja tartja benn!Meg a kis csitri csajok!!Itt nem a hang számít!!!És ez a baj :S remélem lesz olyan ahol nem az számít kinek kije vagy milye a hallja kend.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.