Elég bután hangzik, igaz? Hogy is lehetne válóok egy közösségi oldal? Tulajdonképpen nem is maga az oldal a válóok, de erősen közrejátszik a szakításokban, ugyanis számos felhasználó olyan szinten kattan rá például a facebookra, hogy egyszerűen képtelen elszakadni tőle. Szinte második életüket élik ott, ismerősökre vadásznak, ha megtalálják, akkor csevegnek, figyelik a másik fotógalériáját, és igen, sajnos abban is nagy szerepet játszik, hogy olyan emberek találnak egymásra, akik nem is hitték volna…

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
teremőrző
@varrólány: Persze, csak a férfiak kicsit másképp vannak ezzel. :) Szóval csitris vagy?
varrólány
@teremőrző: Persze értem én, a férfiakat a nő teste erotikája vonzza , és az ugye nem látszik a neten keresztül. A nők meg érzelmi alapon kedvelik vagy vonzódnak elsősorban a férfihoz.
Majd eldöntik mások milyen vagyok, de kicsit komolytalan nő nő vagyok! :-))))
Eperke
van úgy, hogy két netező elkezdenek levelezni, és mint ismeretlenek kiöntik egymásnak a bajaikat. egy idegen elfogultság nélkül őszintén tud rá válaszolni. ez eddid okés, de mi van akkor ha vonzalom alakul ki közöttük?
Angelika
@Eperke: Ha szabadok, tök jó, de ha otthon ott a valódi partner, akkor... hát pont ez az! :)
Eperke
@Angelika: márpedig a vonzalomból igen mély szerelem lett...és tart...és kiúttalan csapda. Mivel mindketten igen érzelmi beállítottságúak:
Angelika
@Eperke: Hát az gáz. Pont erről szól a cikk. Hogy mennyire lehet online kötődni valakihez, és milyen veszélyeket rejt, a "csak a neten dumálunk" dolog. Amikor elkezdtem facebookozni, engem is megtalált két olyan férfi is, akik gyerekkori, plátói szerelmeim voltak. Csak én szerelmes vagyok a férjembe, ezért amikor kezdtem érezni, hogy több az érdeklődés barátinál, egyenesen megmondtam, hogy mit gondolok. De ha az ember unja a párját, és lelkitársra, remek beszélgetőpartnerre, hasonló érdeklődési körrel rendelkező emberre lel a neten, akkor nehéz lehet...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.