Kedves dr. Kovács Dóra! Lakásra vettünk fel hitelt, svájci frank alapút. Ahhoz, hogy fizetni tudjuk a bankot, először kölcsönt kértünk egy embertől, aki nem pénzintézet, de nem is uzsorás, csak egy ismerős. Írtunk papírt róla, amiben benne van az is, hogy ez év végéig kell visszafizetni a pénzt. Nem fogjuk tudni egészben megadni, csak részben, és ő azt mondta, hogy elárverezteti a fejünk fölül a lakást, ha nem fizetjük ki az adósságunkat. Próbáltunk vele egyezkedni, hogy várjon még egy kicsit, de nem hajlandó, azt mondta, hogy megy a bíróságra, ha nem kapja meg a pénzét december 31-ig.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

levarosbukta
Annál nagyobb disznóság nincs is mint magánszemélytől kölcsönkért összeget határidőre nem fizetik meg. Mi az hogy még ő várjon a pénzére??? Várjon a bank! Ja hogy az büntetőkamatot számol fel, az ismerős meg nem. Szégyelljék magukat! Remélem ebben a büdös életben nem kapnak kölcsön soha senkitől sem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.