Úgy tűnik, hogy Hernádi Judit megüresedett helyére valóban a legnépszerűbb sztárokat hívják meg a műsor készítő, aminek már is látványos eredménye van, hiszen a nézettség emelkedik. Majka és Ábel Anita után Stohl Andrásra is számítanak, sőt mint kiderült, nem csupán rá. Ónodi György, a műsor főszerkesztője a Hír24-nek elmondta, szívesen meghívnák újra Alföldi Róbertet is, aki korábban állandó szereplője volt a műsornak és akit a nézők nagyon szerettek. Ónodi Gyögy szerint, csak úgy, mint Hernádi Juditot, Alföldi távozását is meggyászolták a nézők. Alföldi Róbert annak idején maga döntött úgy, hogy kiszáll a műsorból, miután ő lett a Nemzeti Színház igazgatója. Mivel az utóbbi időben már tudni lehet, hogy a híresség státusza már nem biztos a Nemzetiben, a rajongói fantáziálni kezdtek. Több fórumon is felvetették, mi lenne akkor, ha Alföldit visszahívnák a Heti hetesbe, ha esetleg nem ő lesz a Nemzeti Színház új igazgatója.

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lac08
Azt hittem valami meleg pornó főszerepére kérték fel!
ila51
@Horizont: Aki Szentesen végzett a Horváth Mihály gimiben az már egy nagy előny.
Van pár rajza amit szívesen elfogadnék :))
csa-csa
Feltétlen visszavárom Majka helyett !!!
Mondjuk Ábel Anita sem a szívem csücske!
csikknorisz
Szívesen odaadom bárkinek az rtl II-t, nekem nem kell, mégis van. :)
lac08
@Horizont: Nem is viccnek szántam,aNemzet színházának az élén egy ratyi?Felháborító!Nem vagyok prűd de az egyik előadásáról 20perc után kijöttem .A rendezés milyensége igenis a homoszexualitásából fakad. Undorító!
Tekla
@Horizont: Azért a kapával talán kevesebb kárt tudna okozni a nemzet tudat ellen! Egész nap nem ,de a kertemet valóban kapával művelem . Nem szeretem a gázolaj zabáló mezőgazdasági eszközt ,káros anyag kibocsájtás és a megtermelt termék árának üzem anyag tartalma miatt sem! a föld egyébként is azé kell hogy legyen aki épeszű embernek valót táplálkozáshoz termeli meg a szükségletet. Ja és annyit adnék egy embernek ,amennyit egy nap alatt végig tud kapálni a családjával. Ez esetben nem kerülne kufárok kezére.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.