Hasonlóan ellenfeleihez a kampány fináléjában Vitézy Dávid főpolgármester-jelölt is kétségbeesetten újabb ígérettel állt elő, száz új traffipax telepítését lengette be megválasztása esetén Budapest olyan főútvonalain, ahol a gyorshajtás leginkább veszélyezteti a közlekedésbiztonságot.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pusztai
Vitézy az Info Arénában volt tegnap, kicsinyt belehallgattam: csak Karácsonyt szidta.
Ez nálam nem nyerő.
Mindig undorodtam és undorodok ha valaki mással foglalkozik, - személyeskedik, jelzőz,- megpróbálja lejáratni, nem saját önálló gondolatait, tevékenységét említi, max a másik hazugságát, vagy tévedést ok említeni, javítani, kommentelni.
simmering73
Azt rázzad ami hozzád nőtt és veled egykorú. Ezzel a száz traffipax-szal egy jottányival sem leszel népszerűbb, hülyegyerek.
RonaGyuri
@RonaGyuri: Ne mondjátok, hogy csak értelmezés kérdése

A derék nepszava.hu két cikke üzenget egymásnak

A nap publicisztikájában „Lenézett gazdatest” írta a derék szerző: „A NER-örökség milliárdjaiból építkező Ungár Péter LMP-je pedig igen ügyes húzással begyűjtötte a fővárosi szerepre vágyó, ötletek feneketlen tárházával bíró Vitézy Dávidot, aki elképesztő energiával van jelen a külső kerületi utcafórumokon éppúgy, mint a választási vitákon.”!
Majd egy másik „Vitézy Dávid: Ahol csak lehet, az Orbán-kormány szívatta a fővárost, de ez nem magyarázat a végtelenített semmittevésre” cikkben idézik a Népszavának nyilatkozó Vitézy Dávid főpolgármester-jelöltet. Diszkrét távolságtartással nem reagálva annak elképesztő pofátlanságára, csupán közölve, hogy: „Azt állítja, nem tartozik felelősséggel a NER elmúlt 14 évéért”.
Nos azt kell mondjam, hogy ez még tőle is sok(k) még akkor is, ha NER-potentátok világában nem szokás semmiért sem a felelősség vállalása, sőt annak lehetősége felvetést is kikérik maguknak. De tegyünk úgy, mintha szóba kerülhetne:
Nos a dolog úgy áll, hogy ennek a fővárost ezerrel szívató Orbán-kormánynak ő szerves része volt. Szerény ismereteim szerint bőven kivette a részét a szivatásból, s nem csak agyament baromságaival, de számos esetben konkrét rosszindulatú akcióival is.
Legyünk indokolatlanul naivak és higgyük azt, hogy nem direkt csinálta. Hogy akarata ellenére történtek a dolgok. Akkor milyen alapon cseszegeti a fővárosi vezetést, hogy nem tudta kivédeni az Orbán-kormány ádáz igyekezetit! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.