Hitlerről sok mindent feltételeztek már, próbálták kideríteni a kutatók, hogy mi volt a személyiségében az a faktor, ami miatt milliók követték. Írják, hogy veleszületett képességgel rendelkezett a tömegek hipnotizálására, írják, hogy közel állt hozzá az ezotéria, sőt annyira, hogy az SS katonáknak beavatási szertartáson kellett részt venniük, érdekelték az okkult tudományok, hitt Hanussennek, a mágusnak, elkészíttette a horoszkóját, és feltételezik azt, hogy látens homoszexuális volt. De mi a helyzet a nőivel?

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@Levendula: Hát a földfikiakat nem ismerem, de nagy a hasonlóság...:)
Zsoel
@sziráki ágnes: Hát nem, de akkor is csak azért van állandóan (még mindig) ő a középpontban, mert ő a választott néppel mert ujjat húzni. Holott például (hogy messzebb ne menjek) Sztálin klasszisokkal nagyobb féreg volt, mert az ő lelkén csak a holodomor miatt is több mint tízmillió ukrán éhhalála szárad - és azok mind igazi áldozatok, nem ám, mint Hitler "elgázosítottjai", akiknek a száma a fél évszázaddal ezelőtt megállapított 1,5 millió óta négyzetesen növekszik, és még mindig több százezren vannak a "túlélők" is... Ebből is látszik, hogy vannak egyenlőbb népek, akiknek a genocídiuma nagyobb súllyal esik latba, mint másoké.
sza
@Zsoel: Ha nem lettek volna elmebeteg férgek akkor most nem lenne miről beszélni! Tény és való, minden kornak megvolt van a maga " Hitlerje" ! De szeretném azt hinni hogy a ma embere tanult az akkor történtekből és nem engedi , hogy ismét bekövetkezzen bármilyen népirtás!
Zsoel
@sziráki ágnes: És akkor felébredsz, hogy a kezed egy vödör hideg vízbe lóg... :) Hihetetlenül gyorsan le tud mállani az emberekről az a vékony civilizációs máz.
sza
@Zsoel: Rajtam remélem jó vastag! :-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.