És elkezdődött Lizánál is! Ráadásul már kéthónaposan. Utál takarózni. Ettől féltem. A hálózsákot nem viseli el, a takaróval pedig addig küzd, ameddig le nem rúgja. Akárcsak a nővére, akit kétrétegnyi ruhába kell öltöztetnem, hogy éjszaka ne legyen hideg a lába és a keze, mert szintén babakora óta megrögzött takaróelhárító. Hiába próbálom betakarni elalvás után, vagy akár éjszaka, még álmában sem viseli el. Van, hogy el is kezd csapkodni maga körül mérgében. Hiába minden praktika, még a hercegnős takaró sem segít.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dulcinea
Szia Angelika!:)) A képen látható édes kis csöppség, a Te babád?:)
Angelika
:) Nem, dehogy, az íróé, Margóé. Az enyém szőke, göndör fürtös kis nyuszi, és már két éves is elmúlt. :) Itt az enyém: www.nokorszak.hu/index.php/csalad/item/741-mi-a-gyerek-munkája?
Dulcinea
@Angelika: Nagyon édes kis hercegnőd van!:) Kívánok sok-sok örömöt és boldogságot, na meg végtelen türelmet a gyermekneveléshez!:))
Angelika
@Dulcinea: Köszi, szükségem lesz rá. :) Az én lányom egy ugribugri futrinka, kell hozzá energia és türelem. :)
Dulcinea
@Angelika: Ha most ilyen kis energiabomba...később is az lesz..én már csak tudom!:))
Majd ahogy nődögél, amint elég erős lesz írasd be valamilyen sportra,így aztán lekötheted az energiáit, és neked is lesz egy kis nyugtod, na nem sok, de az is valami!:))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.