A ZeneEx­pressz atyja a Blikknek elmondta, hogy szerinte Zámbó Krisztián  csakis Keresztes Ildikó hibája miatt esett ki az X-Faktorból, ugyanis ha jobb dalokat kap, akár ő lehetett volna Vastag Csaba és Kocsis Tibor utódja.

Forrás: MSN Mai Nap
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

artterap
Lehet, hogy Fásy nagyon bedolgozta magát ebbe az iparba, de az nem azt jelenti, hogy zenei szakember. Én ahogy hallom énekelni, zeneileg kifejezetten dilettánsnak tartom.
Ettől, persze, még tetszhet sokaknak és leginkább magának. Ez utóbbit látom legerősebben az álszerénységében. Persze, nem Keresztest védem. Más mentortól más dalokat kapott volna Zámbó, de azokat is így énekelte volna, mert itt tart. És ez a lényeg:
Zámbó itt tart. Ezt magyarázta neki Malek és Geszty. Fásy a két említett mellett iparitanuló lehetne, ha az urak elfogadnák tanítványnak. De Fásy az a karakter, aki nem akar tanulni, mert azt hiszi, hogy tud.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
turul72
@silber13: tudom én, hogy furi, de ez a helyzet. A közbeszédben sok minden van, amit nem nevezünk a saját nevén. Megszoktuk, így maradt. A focimeccsen is a bírót szidod, nem a játékvezetőt. Az alsó osztályokban is sokan elsiklanak a tanár ás a tanító közötti különbséget. A pedagógus kifejezést pedig szinte csak a hírekben hallani.
No de nem vagyok én Grétsy László :)
QQCSI
@silber13: Ha megtennéd, hogy felveszed videóra az eseményeket, majd feltöltöd a Youtube-ra, hálásak lennénk. (Remélem, ezt turul72 nevében is mondhatom...)
Oszt majd jókat röhincsélünk mindnyájan, jó?
silber13
@QQCSI: Tudod, régebben híres voltam az alkalmazott hülyeségeimről, mára már kinőttem belőle. Pár éve, dög melegben rám jött a kívánhatnék és beálltam egy fagylaltos előtt sorbanállók közé. Pulton felírat: " Egy gömb 25 Ft." Régen volt...Mikor sorra kerültem, a fagyis kislány eléggé alpári stilusban kérdezte: " miteccik!?" Elrebegtem hogy egy gömböt kérek a vaniliásból. Kanál fagyiba, meregetés, fagyi tölcsérre rá, Majd valósággal hozzám vágta és jött a szöveg harsányan " 25 forint" Akkor ereszkedett le nálam a vörös köd. Mert, ha udvarias, akkor ok, de így??? Mondom nagy bájosan: " Kicsi tündér! Annyi nem lehet! Ugyanis, ha megnézi a kacsójában lévő fagylaltos kanálkáját, láthatja, hogy az bizony csak egy félgömb. Tehát, ha a kiírás szerint egy gömb 25 Ft., akkor a maga félgömböcskéje tizenkettő forint és ötven fillér, persze két tizedes pontossággal." Szegénykének minden kiesett a kezéből, a mögöttem állók földhöz verdesték magukat a visítva röhögéstől. Én pedig azért becsülettel fizettem, majd udvariasan további szép napot kívánva, jobbra el.
Hát ilyenek voltak.
keresztapa
@silber13: 07%30-ra Könnyíts a kérdésben egyszerűen csak számtan füzetet kérj, és nem fogod gondolkodásra kényszeríteni az eladót.
silber13
@keresztapa: Való igaz, de javaslatoddal ellentétben megkísérlem a sokszor már lehetetlent, a rákényszerítést némely gondolkozásra... Lehet, bennem van a hiba??
keresztapa
@silber13: A nagy fenét ne hidd már magadat hiba elkövetőnek a hiba a reklámtáblánál keresendő, ami gömböt árusító címmel volt hirdetve, a helyzet humorossága lett volna, ha fél gömböt kérsz, mert az adogató kanál félgomb az az 1r x pi és nem Dx 3,14 Gondolkozásra még ekkor sem tudtad volna kényszeríteni, mert a tábla reklámot nem ő gondolta ki, hanem valami reklámügynökség,mivel a kanál náluk nem menő, csak annak más röhejes gömb kifejezés ami nem tükrözi a kézzel fogható valóságot én kértem volna egy fél föld gömböt, le engedett volna mint a lukas kerékpár belső, külső nélkül.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.