Gyakran hallunk manapság meddőséggel kapcsolatos történeteket. Előfordul, hogy a férfi, előfordul, hogy a nő, sőt, az is, hogy egyszerre mindkettő meddő. Sok nő, amikor gyermeket szeretne, még meg sem fogant a babája, de már tudatosan kezd készülni a jövőre. Másképp néz a gyerekekre, észreveszi a bababoltokat, cukinak találja a plüssjátékokat, szóval kicsit elkezd változni, pedig még semmi sem történt. Aztán, ha nem is történik, akkor kétségbe esik. A nők többsége nagyon rosszul viseli a tudatot, hogy nem lehet gyermeke, ilyenkor kiéleződik benne az a sztereotípia, hogy egy asszony legfontosabb életfeladata az anyaság, és ha ezt nem tudja teljesíteni, akkor nem érzi magát teljes értékű nőnek.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mami48
Amikor én álltam gyerekvállalás előtt, huszonegy-két évesen, nem volt kérdés, sőt, még az sem, hogy legalább kettőt szeretnénk. Most, amikor a lányom harminc fölött sem volt stabil anyagilag, még úgy sem, hogy támogattuk, sosem tudhatta, mikor szűnik meg a munkahelye, meg tudom érteni, hogy kitolódik a gyerekvállalás. Szerencsére nekem összejött az unokám, de tényleg gyakran hallom, hogy ennek, meg annak a gyereke orvoshoz jár, vagy lombikprogramban vesz részt. Speciel ezért van most ennyi iker.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.