Drága Barátaim, Követőink! Nagyon nehéz napokon vagyunk túl – írta Schobert Norbi felesége a Facebookon.

"Mint ahogyan azt tudjátok, 2012.okt.10.-én Norbi, egy veleszületett szívbillentyű rendellenesség miatt szívműtéten esett át! Gyògyulása, felépülése rendületlen volt mindaddig, amíg az influenza miatt fertőzés került a szervezetébe. Az elmúlt hetekben folyamatos kontrollvizsgálatokon, antibiotikumos kezeléseken esett át, de mindez kevésnek bizonyult! Az orvosi team egy újabb operáció mellett döntött! A Szerelmemet, az életem legféltettebb kincsét Norbit a múlt héten pénteken, november 30.-án újra megoperálták" – írta ki Rubint Réka ma délután közösségi oldalára, ahová egy képet is posztolt.

Újra műteni kellett Norbi szívét

A műtétet végző Dr. Székely László főorvos véleménye szerint Norbi állapota napról napra stabilabb, de hosszas felépülésre, s rengeteg türelemre lesz szükség – tette hozzá Réka. "Eddig sikerült óvnom és védenem a családomat, Norbit és a gyerekeket a hír "kiszivárgásától", épp ezért választottam a kommunikációnak ezen formáját" – írta.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Látván ez idilli potyográfiát, a pár idvezült mosolyát, hát nem toom! A' biztos, én apjuk helyébe a mellékelt nönemű mosolyt látván párnácskámba temetném fejecskémet és amennyire az alól kihallatszana, nővérkék után nyöszörögnék.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Stephen Hawking
@eötvös: Tényleg, kik ők? Itt az Egyesült Államokban nem hallani róluk.
rokker33
@Csizmás Kond: Hát persze akinek van pénze azt előrébb teszik aki csóró az dögöljön meg!így megy ez!
sokanvagyunk
@Csizmás Kond: @rokker33: most nincs igazatok... protekció, ismeretség nélkül 5 perc alatt be lehet kerülni a műtőbe! - és élve, sőt, gyógyultan távozni.
sokanvagyunk
@Csizmás Kond: Olykor nem választás kérdése...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.