Johnny Depp egy egyelőre cím nélküli Don Quijote-film producere lesz, adta hírül a Deadline blog. A filmről egyelőre csak annyit tudni biztosan, hogy a Disney gyártja, modernizálva dolgozza fel Cervantes történetét és a forgatókönyvet Steve Pink (Hot Tub Time Machine) és Jeff Morriss írja, de feltételezhető, hogy Depp szerepel is majd benne. A filmterv különösen érdekes amiatt, hogy Depp játszotta volna Sancho Panzát Terry Gilliam balszerencsés, soha el nem készült The Man Who Killed Don Quixote című filmjében, amit a rendező többször próbált feltámasztani, legutóbb két éve, Ewan McGregor főszereplésével, de akkor is szétesett a projekt. Egyelőre nincs hír arról, hogy az új Depp-filmet ki rendezi, elvileg az sem lehetetlen, hogy Gilliam.

Forrás: [origo]
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@Dulcinea: 16:38 : Ah! Te búsképű lovagnak szíve választottja! Ki érted oly lángoló - ámde páltói - szerelemmel lángol, áruld el, van-é dicső lovagodnak pánczélja mellett barbély tányérja - é, avagy sem, mert nélküle bármiféle nemes lovag csak külhoni lézengő ritternek minósül, melyek vadászati cselekvéseit törvény tiltja... Továbbá van-é királyi tárnokmesterek által lepecsételt, hiteles irománya holmi elvadult szélmalmok leöléséről, valamiféle Szent György által alkalmazott tudományos és Istennek tetsző metodika segítségével?
Dulcinea
@silber13: :)) Az én Don Quijotémnak ott van Rosinante nevű gírhes paripája...melynek lábai a vad vágta okozta kimerültségtől összeakadnak! Aztán ott van még neki hű fegyverhordozója Sancho Pansa...kinél mindenféle irományok, pecsétek, könyvek és egyéb dolgok találhatók! De mindezt biztosan nem tudhatom...hisz én Dulcinea del Tobóso, csupán búsképű lovagom képzeletében létezem!:)
silber13
@Dulcinea: Minden marhaságot félretéve, szerintem a leendő film sikere, vagy bukása a forgatókönyv íróin múlik.. lehet, tévedek, de Cervantes hőse abszolute nem illik bele egy kasszasikerre éhező, modern miliőbe, mert akkor bukásra van itélve. A Búsképű lovag története egy igazi, néhány helyen szívszorító dráma. Ezt pedig átírni, szerfelett szomorú és bizonyos fokig Cervantes szerény iróniájával megfogalmazott remek regényének, szembeköpése lenne...
N.B.: Svejkből miért nem csináltak eddig II. WW. hőst???
silber13
@Dulcinea: Dulcika! Nézd már meg, a rajzokon mi is van lovagod fején! A borbélytányér! Nemde
Dulcinea
@silber13: Juujj a tányér...tényleg lemaradt!:))) De osztom a véleményed, Cervantes által megalkotott Búsképű lovag történetét, nem szabad átdolgozni semmiképp, úgy van jól ahogy van! Bár a rajzfilm változat az egészen, kedvesre sikeredett.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.