Visszautasítja a ELTE által megfogalmazott észrevételeket szociológiai diplomamunkája ügyében Semjén Zsolt, aki szombaton pár perces bejelentésben reagált az egyetem vizsgálatára – írta a hvg.hu.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

KöBüKi
semijenzsótinak elég vastag bőr lehet a pofáján!Elbír mindent a koncért.!!!
DR Eric CARTMEN
zt loptam, de nagyon tetszik!!,,Ha lehet egy szerény javaslatom Semjén Zsolt számára: Miniszterelnök-helyettes Úr, az isten szerelmére, nehogy lemondjon! Az Ön áldásos tevékenysége nagyjából kimerül abban, hogy üdvözült arccal bólogat Orbán Viktor megszólalásaikor. Befolyását kizárólag arra használja, hogy hobbiját, isten ártatlan teremtményeinek lelövöldözését minden egyéb szemponttal szemben agresszíven helyzetbe hozza. Ön mindezeken felül durcás képpel hagyja, hogy a keresztény mártírokat meggyalázva személye kapcsán párttársai keresztényüldözést emlegessenek, amikor plagizáláson kapják. Mindez olyan mértékben szimbolizálja az Ön által képviselt erkölcstelen, színvonaltalan, gerinctelen hatalmat és annak kiszolgálóit, hogy képtelenségnek látszik erre a funkcióra Önnek akár csak a nyomába érő szereplőt találni - bár erős a verseny. Miniszterelnök-helyettes Úr! Szükségünk van Önre, akinek puszta személye hosszas magyarázatok nélkül villámcsapás-szerű fényességgel világítja meg a Fidesz-kormányzat természetét! Sokan támadják most, de tartson ki! Én Önnel vagyok ezekben a nehéz napokban.”

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.