Nem elég, hogy házasságuk ideje alatt verte és éheztette feleségét Angelo, a "férfi" még a halála után is képes volt sokkolni szerencsétlen kanadai nőt.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr plágium
Még szerencse, hogy felmentették. Az én asszonykám is meggyilkolna ha kiderülne, hogy nő vagyok. Hozzáteszem jogosan. Ennyire nem szabadna megalázni egy embert sem. Ha leszbika, akkor keressen egy másik leszbikát oszt jó napot!
Csizmás Kond
Na de kérem, milyen nő az aki annyi idő után sehogy még szexelés közben vagy után sem ismeri fel a saját nemét...
ila51
még az erőszakossága sem volt neki gyanús ?:))
Csizmás Kond
Az egyik férj is csak hátulról volt hajlandó szexelni a nejével és mindig villanyoltás után. Ez idők múltával kezdett gyanús lenni a feleségnek és egyszer szex közben hátranyúl és megfogja a férje péniszét...hát láss csodát műanyag. Nagyon feldühösödik mindennek összeszidja, hogy őt évekig átverte azzal a nájlonmicsodával és szégyellje magát mert egy csaló. A férj ekkor kapta fel a vizet, hogy még én szégyelljem magamat, és vagyok a csaló ???...és kitől van a két gyerekünk ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.