Rubint Réka naponta négyszer látogatja Norbit a betegágyánál. Három gyermeküket egyedül gondozza, emellett edzéseket tart, és az üzletet sem hanyagolja. A barátok attól félnek, túl sok teher zúdult a fitneszladyre, aki terápiára jár.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rézangyal
A magyar asszonyok nagy többsége jóval súlyosabb terhet cipel és nincs pénze terapeutára. Igaz, szükség sincs rá. Egészséges lélekkel, tudattal mindent át lehet vészelni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eperke
Azt gondolom, hogy a sóbert házarpár megengedheti magának a bejárónőt, vagy olyan alkalmazottat, aki a Rékát minden háztartási munkától mentesíti. Szerintem bárki örülne egy havi 50 ezres munkalehetőségnek, és addig a Réka viheti az üzletet. Bár szerintem ez is kamu, mert van arra kijelölt ember. Mint ahogy az edzések megtartására is:))
Az összeroppanástól én azokat a középkorú nőket féltem, akik a munkahely mellett még az idős szüleiket is gondozzák, mosnak.főznek rájuk a saját családjuk mellett.
De azok a nők is összeroppanhatnának, akik havi 60---80 ezerből a 3vagy 4 gyereküket nevelik:((
DR.somosi
hát nem túl nagy reklám az a két szívműtét,volt már gerincmajdnemlebénulás is stb. rékuci plasztikája is hagyott kívánnivalót maga után...szóval hogy is van ez az egészséges áápdééét életmód? keresek egy húsevőbaktériumot, hátha ő tudja a titkot.
egyébként miért nem hagyja pihenni norbit?! minden szivbetegnek jobbulást kívánok. norbinak is.
Dulcinea
Egyen Nóoorbi update kaját oszt majd megerősödik...
marlin
Miért?? Csaknem a Shobert (Gáspár) Norbert beteg??
Akkor biztos benne lesznek a tv-ben is!!
bakegya
Új fogsorral tudom magamról -az ember többet bír ---enni is!
Rubintos Réka asszony elég izmos-fogja bírni a strapát!-lesz segítsége.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.