Most, hogy nyakunkon a világvége, és úgy hírlik, Atlantisz kiemelkedik a tengerből, ideje, hogy megtudjuk, mégis milyen hely volt, miért süllyedt el, és merre felé keressük, ha mégis megúsznánk valahogy a sötétséget, fosztogatást, és a fagyhalált. Nos, a vélemények eltérnek, egyesek szerint Atlantiszt a Földközi tenger mélyén, míg mások szerint az Atlanti óceánban leljük, vannak, akik Platón elbeszélését veszik alapul, míg mások saját kútfőből táplálkoznak. Mindenesetre, ha létezett, akkor nagy kár, hogy elpusztult, hiszen az ókori leírások szerint maga volt a gazdagság, az erkölcs, a szeretet, a nyugalom, a boldogság, az eszményi politikai rendszer szigete.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Nőkorszak
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

55 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
@Dulcinea: Két eset lehetséges : Az egyik lehetséges hely a Kossuth tér. A másik Alcsútdoboz!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mobil123
@almosd: Gratulálok és további sok boldogságot,és jó egészséget kívánok!!! ( nagyon nem csúsztam mellé!):-D
almosd
@Mobil123: huncut vagy!!! :-))))))))) ,köszi.
entero
@silber13: "Nem süllyedünk, emelkedünk! Miből gondolja felség? Hááááááát..." Egy klasszikus párbeszéd az Erik a viking c. filmből. Amilyen nagyfokú műveltséget igyekszel felénk mutatni gondolom láttad a filmet, és tudod miért is süllyedt el egykoron Atlantisz...:-))
csikknorisz
Jó, mit kell ezzel bohóckodni. Egy maja időutazó szerződést kötött a jelenkori bulvárral meg Nemo kapitánnyal, ez az igazság. Közösen ötölték ki az egészet, hogy az inkáknak fussa arany macskakőre a konkvisztádorok sisakját behorpasztani.
silber13
@entero: Nem mutatok"nagyfokú műveltséget! " De úgy látom, megint kitört belőled a nagy észosztó, másokat fikázó igazi éned.! Nem tudom miért süllyedt el Atlantisz ( bizonyára a pocsék zenéjük és a hozzád hasonló " Wer bin ich?" stílusú énekesük miatt), azt sem tudom, hol lehetett, ha volt egyáltalán, vagy csak valamilyen hagymázos,ködös elképzelés szülötte, de bízom benne, hogy őfelsége Entero ccsászárisszimus nekem, vidéki tanulatlan, napotlopdosó primitivusznak majd kegyeskedik fényt gyújtani setét agyamban, mely tevékenységét a mérhetetlen hála terhe alatt görnyedve köszönöm meg. Addig is köszönöm, köszönöm, köszönöm, köszönöm.
silber13
@Dulcinea: @Kutyafüle: Azért a kaján kívűl a biztonság kedvéért némi szellemi táplálékot is vinnék magammal, nevezetesen A.Ginsberg "Üvöltés" c. kötetét, bár már hallom a nagytudású Entero gúnyba csomagolt kérdését: "ugyan minek az a könyv nekem?" :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.