A neten megismerkedtem egy amerikai sráccal, aki akkor itt élt Budapesten a munkája miatt. Amikor összejöttünk tudtam, hogy egyszer vissza kell mennie, nem örökre szólt a megbízatás, és ő is többször mondta, hogy hiányzik neki az otthona, a szülei, meg a barátai, bár nálunk is sok barátot szerzett. Fél évig tartott a szerelem, aztán lejárt a munkaszerződése, és visszament az Államokba. Csakhogy én itt maradtam. Azt hittem, hogy vége a kapcsolatunknak, visszamegy a saját országába, és eszébe sem fogok jutni. De nem így történt, hanem naponta szkájpolunk, minden esténket beszélgetéssel vagy bocsi, de videoszexszel töltünk.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Nőkorszak
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

X-ray
KÖLTÖZZ, AMÍG A BARÁTOD MEG NEM GONDOLJA MAGÁT!
Rézangyal
Lennék csak én 23 éves, semmilyen hatalom nem tartana itt.A csaladod bármikor meglátogathatod.
Dr plágium
Meggondolandó. A helyedben csak akkor mennék ha lehetőségem lenne folytatni a tanulmányaimat, mert ha rosszul sül el a dolog mehetsz pincérnőnek 1-2 gyerekkel a tarisznyádban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.