Negyvennyolc éves vállalkozó a fiam, négy üzletet vezet, rengeteget dolgozik, de elmondhatom, legalább nincsenek anyagi gondjai. Az élete abból áll, hogy rengeteget utazik, van, hogy összesen csak néhány hetet tölt itthon egy évben. Agglegényként élt nagyon sokáig, aggódtam is miatta. De két éve feleségül vette Annát, azóta együtt utazgatnak...

Forrás: Kiskegyed
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr plágium
"Az anyja mi lenne más, mint kisnyugdíjas, így az öregasszony tartja el a negyvenéves fiát, miközben az állítólag majd megszakad a munkakeresésben. Szerintem, aki négy hónapja munkát keres, az már rég talált, ha mást nem, akkor valami kétkezi munkát. De ő nem, mert ő üzemmérnök, és csakis olyan munkakörben hajlandó elhelyezkedni."

Figyelj ide vénasszony! Bizony van aki már évek óta nem talál munkát! Kétkezit se! Még az utcaseprőknél is betelt a létszám!
Az dicséretes, hogy a fiad ennyire a szívén viseli a felesége gyermekeinek a sorsát, nem kéne belepofáznod mennyit ad. Ha nem tudna adni akkor nem adna!
Van egy olyan érzésem, hogy szétakarod választani őket, csak azért mert beteg a menyed. Szerinted minden a pénz körül forog. Pedig hidd el egy öreg rókának, hogy vannak annál sokkal fontosabb dolgok is.
ila51
@Dr plágium: ...szóról szóra... Nemhogy örülne , hogy náluk milyen békés , megállapodottság lakik !
QQríkú
Vessetek meg de én tartom édesapám mondását:
Csak a tehén jó két bornyúval!
Csak olyan nő jöhet számításba aki mér függetlenítette magát gyermekeitől.
De gyermektelen sem kell, mert az nem tudja mi az élet!
Szóval nem egyszerű nekem megfelelni lányok :)
QQríkú
@miazavalami: Hálám örökké üldözni fog :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.