Már nem titkolózik Kiszel Tünde, ország-világ előtt felvállalta kapcsolatát a 21 éves egyetemi hallgatóval.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

honeykiss
Hát a bimbódzó kapcsolatát nagy ívben lesz...rom, de tegnap az Activban néztem a szülinapi buliját hát az nem volt semmi...nem beszélve ez a gusztustalan férfinek nevezett utánzat a csók helyett inkább a fülpuszit részesítette előnybe...szerintem még neki sem volt gusztusa szájon csókolni ezt a transzvesztita kinézetü nőt...semmi gond azzal ha a férfi fiatalabb de legalább olyat válasszon aki azért valamennyire illenek egymáshoz...hát igen a szereplésért mindent beválalnak már a hernyó pasik is...
Hellcat
Ennek a srácnak még kevesebb esze van mint a fideszes birkáknak...
flitteröcsi
Kiszel Tünde 3D-ben? Úristen! És biztos, hogy van olyan barom, aki megveszi!
sokanvagyunk
A tánciskola helyett egyenesen a nagy fekete lyukba (ha már "csillagok" közt érzi jól magát) veti magát ez a gyerekember :))
musicnummer1
anyakomplexus...Madonnának is volt ilyen, de majdnem belehalt,amikor " Jezus" megcsalta egy fiatal ribanccal...Celebvilág...szopok, nyalok, gombot varrok (+Hofi Géza )
most hogy szó van az egyetemistákról, jól jön egy kis mellékkereset a kölöknek is...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.