Fót – Akár repeshetne is a boldogságtól Erdei Zsolt (38), ám a korábban két súlycsoportban is világbajnoki övet szerző profi ökölvívó élete talán legnehezebb időszakát éli.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Levendula
Várható volt... Híres sportolókhoz - feleségül - nem az eszük és a szépségük miatt megy a nő, hanem a pénztárcájuk tartalma miatt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@Dr.Doktorovics trinitron dr.: Ne haragudj, de ez a megszólalásod olyan ízléstelen. És pont karácsony előtt...
jobb és balközép
Vajon miért hagy el egy nő egy férfit? Nyilván megvolt rá az oka. Vagy ha mégsem volt rá oka, akkor igaza van Levendulának.
Január
Amikor a WBC cirkálósúlyú világbajnoka lett akkor is házassági gondjaik voltak, de akkor kibékült a felesége vele a vb.cím elnyerését követően. Sajnos nem lett végleges az a kibékülés. /Akkor az anyagi gondok jelentették a problémát./
darwin
@silber13: Megőrülök ettől a "pont karácsony előtt" mondattól.Tök ugyanolyan nap lenne , mint a többi.Kinevezték,hogy ez a szeretet napja.A Bálint -naptól annyi választja el,hogy vallási ünnep is.Annak,aki vallásos.
silber13
@darwin: Akkor szerinted törlendő az ünnepek közül a karácsony. meg a húsvét is? Nincs ünnep, nuku fenyőfa, nyomás melózni! Mert ugye ez a nap is olyan, mint a többi. Hát, van benne valami elborzasztó.
darwin
@silber13: Nálam ünneplősebb ember nincs!Vagy festi magát!De sok mindent lehet ünnepelni,és az élet nem válogat,hogy milyen napra adja a megpróbáltatásait.Nekem a karácsonynál nagyobb ünnep az,amikor itthon vannak a gyerekeim,hétfőn,szerdán ,vagy pénteken.
A húsvét ,a pünkösd, törlendő nap a számomra.Mint a barvicó /?/,hanuka,vagy micsoda.Ennyi erővel Kálvin születését,vagy Budháét is ünnepelhetném.
A karácsony azért más a számomra,mert mindenki itthon van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.