A konkurencia gáláns volt. Ilyenkor karácsony táján, az évnek a végén, a munkahelyeken azért próbálják valahogy megköszönni a dolgozóknak egész évi fáradozásukat. Nincs ez másképp a médiában sem. Az idén többször a jelenlegi hatalom kiszolgálásával hírbe hozott Blikk nevű lapnál is megemlékeztek a dolgozókról. Ahogy egyikük-másikak elmondta, bár ne tették volna. Mert oly megalázó összeget adtak át nekik, ami miatt ők szégyellték magukat a főnökeik helyett. Úgymond pulykapénzt kaptak a magát piacvezetőnek titulált lap munkatársai, mindösszesen 20, azaz húszezer forintot. Kínos. A piti pénzzel megszégyenített újságírók persze nem hiszik, hogy a vezetőség is ennyit vitt haza... Ráadásul, tudják, hogy a nagy konkurencia a Borsnál dolgozók pedig másfél havi plusz fizetéssel zárták az ó évet.

Forrás: ujasz.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csikknorisz
A blikk munkatársainak meg a Banya szavaival az Indul a bakterházból: "Ha nem tetszik, add vissza ezt is!" :)
@scandináv: Ez pont 20 ezerrel több annál, amit én kaptam. :)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Bástya Elvtárs
@entero: Nemes cselekedet! Őszintén gratulálok! Manapság mindenki csak várja a sültgalambot, meg a megoldást mástól! Kevés a tettek embere! Boldog Karácsonyt!
csikknorisz
A blikk munkatársainak meg a Banya szavaival az Indul a bakterházból: "Ha nem tetszik, add vissza ezt is!" :)
@scandináv: Ez pont 20 ezerrel több annál, amit én kaptam. :)
darwin
Kedvenc munkahelyem 18000 Ft értékű kajajegyet adott azoknak a dogozóknak,akik január 5-től végig dolgoztak,nem mentek betegállományba,nem volt zűr velük.Hogy jött ki nekik nem tudom.Annyi túlóra mellett,hogy egy ló belegebedt volna,még egy csomó szabink is benn maradt.Csoda,hogy még van ember,aki nem betegedett bele.
Silver
Én idén egy forintot se kaptam a drága smucig főnökömtől,persze a csókos kollégámat tuti nem hagyta pénz nélkül hogy rohadjon meg.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.