27 éves vagyok. 6 éve házasodtunk a férjemmel. Nagyon szerettük egymást, de még egy éves házasok sem voltunk, amikor a férjemet súlyos motorbaleset érte. Olyan súlyos gerinc és koponyasérülést szenvedett, hogy lebénult. Majdnem egy évig volt kórházban. Naponta jártam hozzá, aztán mikor hazaengedték hetente kétszer hordtam a megyei kórházba kezelésekre. Az életét ugyan megmentették, de élő-halott lett belőle.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

batukán
@szaboria1: Hiányzott de most ért el oda, hogy új szerelemre talált, nem lehet elvárni egy másik embertől, hogy ezt bevállalja, hiszen túl fiatal hozzá, a férj otthonba való, ahol szakszerűen ápolják és erős férfiak emelgetik, nem egy gyenge nő. Itt nem az emberségről van szó, pont fordítva, az embertelenségről, mert elvárnák egy egészséges fiatal nőtől, hogy temesse el magát. Ne tegye! Éljen, szeressen, szüljön! Emberségesebb az otthonban szakszerűen ápolni, mint otthon kínlódni, főleg ha agyhalott, az sem tudja hol van. Az anyósnak meg gyermeke, tőle kellene elvárni, hogy ilyen esetben is anya maradjon, azért támadja a menyét, mert így akarja lerázni magáról a terhet.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
batukán
@kukac50: Élni szeretne tisztességesen, becsületesen és nem a beteg férj mellett kurválkodni...
Az egyébként is kevés ha mellette marad, szeressen és szülje meg a gyermekét, akiben öröme lehet, a boldogság azért van, hogy éljünk vele a boldogtalanságra nincs idő, ahhoz túl rövid az élet.
Pilóta
@Angelika: 8:46
Be!:-) Kitalált történetek lesznek ugyan, de beleadok majd apait, anyait:-)
keresztapa
@Kutyafüle: Teljes normális emberi magatartás lenne a férjrészéről ha a válást ő kezdeményezné, és nem várná el a feleségtől hogy ő is halott legyen! Igazad van @Kutyafüle:
Pilóta
@Angelika: 21:09
"ha kifogásolod a férfi-nő konfliktussal foglalkozó irományokat"
--- Ugyan, dehogy kifogásolom!:-)
--- Csak mindig a pasik maradnak alul, holott ... lehetnek másféle szituk is!
Kutyafüle
@keresztapa: Teljesen a szűkebb baráti körből vettem a tanácsot. A férj már 10 éve tolószékben ült, etetni, pelenkázni, fürdetni kellett. Teljes felügyeletre szorult, napi 24 órás gondozásra. A felesége egyszer mikor hazament, a férje kiesett a kocsiból és nem tudott visszamászni. Na akkor döntött úgy a férje, hogy ebből elég volt, intézetbe megy.
Az igaz, hogy nem váltak el, de a felesége egy idő után társra talált, és továbbra is látogatta a férjét ( de mi is, a baráti kör is!!!) Jobb volt így, mint bújkálni, hazudozni, képmutató módon tovább élni.
keresztapa
@Kutyafüle: Szerintem ez a megoldás így elfogadott,lehet mindenki részéről!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.