A férjemmel átlagos házasságban élünk. nem nagyon járunk sehova, dolgozunk, hazamegyünk, aztán otthon teszünk-veszünk, aztán alszunk, majd megint dolgozunk, szóval semmi különös, sajnos pont olyan unalmas az életünk, mint a legtöbb párnak. Megszoktuk egymást, a szerelem elmúlt, de persze szeretem a férjemet, csak már nem lángolnak az érzelmek, pedig nem vagyunk öregek. Szerettünk volna gyereket, de nem jött össze, aztán úgy gondoltuk, hogy jó ez így, ha nem, hát nem, nem erőltetjük. Két hónapja azonban találkoztam az első nagy szerelmemmel. Teljesen véletlenül futottunk össze az utcán. Tizenöt éve nem láttuk egymást, mert ő akkor külföldre ment. Ezzal lett vége a kapcsolatunknak, és azóta csak ritkán hallottam róla közös ismerősöktől, hogy jól él, bejött neki, hogy elment annak idején. Aztán találkoztunk, és ahogy megláttam, felszínre kerültek azok az érzések, amikről azt hittem, hogy már soha nem lesz bennük részem. Még aznap lefeküdtem vele.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Nőkorszak
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr plágium
Képes lennél feldúlni a régi szerelmed életét is? Ha már így alakult vállald a következményeket, költözz el a férjedtől és állj meg a lábadon, neveld egyedül a gyereket, hiszen egyedül döntöttél arról is, hogy megtartod. Úgy gondolom a férjed nem ezt érdemelte akkor sem ha szerinted unalmas volt az életetek, hiszen annak te is részese voltál. Tudod mindig kettőn áll a vásár! Ha rossz volt miért nem változtattál előbb? Miért nem beszélted meg a férjeddel, hogy hiányzik valami a kapcsolatotokból? Remélem a férjed kidob mint a macskát sz@rni. A helyében én biztosan azt tenném.
bosszants
Az a hülye "apja" majd fölneveli más kölkét.
honeykiss
Amilyen gyorsan lefeküdtél az ex szerelmeddel,olyan gyorsan mond el a férjednek majd kidelü mi az ábra hogyan fogadja...fiatal vagy még bármi megtörténhet még az életedbe...de a férjed nem érdemli meg,hogy becsapd.
DogAdventures
"Minden fiatal emberrel előfordul, ha meglát valami szemrevaló fehércselédet, nem mindég a miatyánk jut az eszébe."
Lakatos Menyhért
csa-csa
HA el akarsz válni kerek-perec,
ha nem, tuti hogy nem tudod olyan finoman adagolni hogy ne okozz iszonyú fájdalmat!
csiga0771
reméld hogy nem néger lesz, talán nem lesz bukta... Látszik hogy kettessel kezdődik a személyid.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.