Hat hónapja vagyunk együtt a barátommal, és úgy éreztem, hogy tökéletes a kapcsolatunk. Pont három nappal ezelőttig, amikor megmondtam neki, hogy terhes vagyok. Egy buli után könnyelműen nem védekeztünk, de nem hittem, hogy terhes leszek, mert számolásos alapon elméletileg nem lehetnék, de úgy látszik igaz az, hogy ez nem éppen a legbiztonságosabb védekezési módszer. Tehát terhes lettem, most 7 hetes a magzatom. Még van időm elvetetni, de nem akarom. 28 éves vagyok, érett a gyerekszülésre, gyereknevelésre.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Nőkorszak
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

64 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dulcinea
Ajaj pedig mennyi kegyszer létezik ami védekezést szolgálja, de most már mindegy!
Figyelj! A döntés joga egyedül csak a tiéd...nagyon jó, hogy van rendes állásod, és van hol laknod. Szerintem beszélj a szüleiddel, a babáról, szerintem ők is támogatnak...de ezt a pasit hagyd el! Felejtsd el örökre!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Mami48
Értelmesebb módját is választhattátok volna a védekezésnek ennyi idős korban. Ennek ellenére utolsó paraszt a pasid, ő is benne volt a buliban, most meg mossa kezeit. Gratulálok neki, pondró az ilyen.
Dulcinea
Ajaj pedig mennyi kegyszer létezik ami védekezést szolgálja, de most már mindegy!
Figyelj! A döntés joga egyedül csak a tiéd...nagyon jó, hogy van rendes állásod, és van hol laknod. Szerintem beszélj a szüleiddel, a babáról, szerintem ők is támogatnak...de ezt a pasit hagyd el! Felejtsd el örökre!
Rézangyal
Én miért nem akartam sosem terhes lenni és ezzel magamhoz kötni valakit? Talán azért, mert anélkül is ragaszkodtak hozzám.
ila51
Ebben az esetben a " gyengébb nemnek " a férfinak adok igazat , mégha együtt ügyködtek is . Mindkettőnek akarni kell vállalni , akkor érettek a feladatra. Amíg az nincs addig bizony zsarolásnak számít :(
Manhattan
Akkor vállaljunk gyermeket, ha mindketten akarják.
Nakimaga
6 havi kefélés,még nem indok,hogy gyereked legyen,csak,ha számításba vetted!:)
lópicigáspár
Így jár az aki ellógta a matek és bioszórákat! :-)
Zsoel
@Dulcinea: Hej, hej, azok a fránya kegyszerek! :))))
Pilóta
Az Isten mentse meg az emberiséget az ilyen hülye picsáktól!
Dulcinea
@Zsoel: Na most mond meg..hiába vannak ha nem használják!:)))))))
Zsoel
@Dulcinea: Bizony, bizony. 28 évesen azért már kéne, hogy legyen ennyi esze az ember lányának, hogy nem a (rendkívül magas terhességi indexű) naptármódszerre hagyatkozik. :)
Pilóta
@Dulcinea: december 29., 11:38
"de ezt a pasit hagyd el! Felejtsd el örökre!"
--- Hogyan felejthetné el, hiszen kijelentette, hogy igényt tart majd a gyerektartásra, ez pedig néhány évtizedre összeköti őket!
Dulcinea
@Zsoel: Ez bizony igaz...de hát semmi sem 100%-os:))) Különben meg lehet hogy védekezett lenyelte az óvszert!:))
Pilóta
@Zsoel: 12:59
Ahogy ezt @lópicigáspár leírta:-)
Pilóta
@ila51: Mondd, Te a pasikat is így serélgetted, mint az ávátarodat?!:-)))
Dulcinea
@Pilóta: Hát kedves pilótám...így bizony elég nehéz lesz a feledés homályába burkolóznia...
de vajon biztos, hogy ezt akarja?:..
Dulcinea
@Pilóta: 13:05

Mond csak nem vagy te egy kicsit kíváncsi...vigyázz a kertek aljával nagyfiú:))))))érhetnek meglepetések:))
ila51
@Pilóta: :)) ugyan Pityu ! csak két férjet nyűttem el eddig :))
Pilóta
@Dulcinea: 13:05
"de az tény, hogy a tartásdíjra szükségem lesz"
--- Úgy néz ki, őt idézve.
Pilóta
@ila51: 13:07
Nem vagyok Pityu, és már nem is leszek:-)))
"csak két férjet nyűttem el eddig"
--- Akkor az ávátarokkal jobban boldogulsz:-)))
Dulcinea
@Pilóta: Itt a pasi a legnagyobb kérdés... neki vajon szüksége lesz erre a herce-hurcára, vagy képes lesz kultúrember módjára viselkedni, és tudomásul veszi, hogy de biza ő is ott volt amikor az ég zengett!:)
ila51
@Pilóta: jajj ez hamar előjött , ma cseréltem , egy festményemből szerkesztettem ...
Pilóta
@Dulcinea: 13:12
Nem tartom valószínűnek, hogy ennyire hülye lenne!
... és valóban igaz, amit a pasi állít, a picsa a gyerekkel akarja megfogni.
Dulcinea
@Pilóta: Már mindegy mi történt, és hogyan! Úton van egy kis élet, egy baba, aki nem tehet semmiről! Aki nem kopogott ki az alsó naciból, és nem kérte azt, hogy a világra jöjjön! Ám mégis a világra szólították! Most hagyjuk a körülményeket, hogy ki, miért és hogyan lett a körülmények áldozata! Születni fog egy kisgyermek, akit nevelni és gondozni kell! Ehhez általában két ember kell, de ha mint esetünkben egy ember van, az édesanya, akkor legyen már a kedves papában annyi gerinc, hogy megemészti a történteket, és nem a gyermekét bünteti!
Egyébként egy DNS teszt, és nincs több apelláta!
honeykiss
Ha vállaltad a rizikót akkor most miért sírsz, nem volt kötelező...nem kényszerítheted rá a gyereket a pasidra főleg,hogy ő meg is mondta,hogy nem akar...azt mondod te megszülöd akkor is de a gyerektartásra igényt tartasz, szóval akkor már a pasi nem is olyan lényeges csak a zsé a fontos...gyanús vagy te nekem
Pilóta
@Dulcinea: 13:20
Ha és amennyiben elismeri az apaságot, felesleges a teszt.
Azonban a szituáció kizárólag a rihonya szemszögéből van beállítva, és mi lehet az apajelölt álláspontja?
Erre ugyebár nem kíváncsi senki, na ez így, egy alattomos megközelítés.
Egy ilyen lötty mellé, igazából is, csak egy papírapuka való.
Angelika
@Dulcinea: Szerintem is mindegy. Itt már csak a gyerek a fontos, akit meg akar szülni az anyja. Ha apa nélkül neveli fel, akkor apa nélkül. Úgy tűnik, vállalja. Ennyi. Nem ő lesz az első. Bár nem értek egyet azzal, ahogy intézte a dolgait, mert az apa személye éppoly fontos, mint az anyáé, de ha már így esett, mit lehet tenni? Egyébként mindkét oldal érthető. A pasi nem akar gyereket, mégis belekényszerül ebbe a szituációba, a nő meg nem így akarta megfogni a pasit, csak hülye volt és megesett, de ha már így esett, akkor inkább felneveli, mint elveteti. Ráadásul lehet, hogy a baba is megsínyli, ha a szülei utálják egymást, vagy hadakoznak. Vacak dolog. A gyerek szempotjából is. Ezért kéne több prevenció, meg olcsóbb fogamzásgátló, meg észrevehetetlen, mégis erős gumi... :)
Dulcinea
@Pilóta: Kedvesem:))) berepülök a légteredbe, és akkor majd nézheted, hogy ki ez a boszorkányos fehérnép!:))
Zsoel
@Dulcinea: Kevés. Nincs annál rosszabb, mint egy nem kívánt gyereket a világra szülni. Ő is meg fogja érezni azt, hogy nem vártak rá...
Angelika
@Zsoel: Csak az apja nem kívánja, ha az anyja sem kívánná, elvetetné... :)
Dulcinea
@Zsoel: Igazad lehet... de kérlek te meg azt értsd meg, hogy most már nincs mit tenni, mint úszni szemben az árral, ha tetszik ha nem!
Zsoel
@Angelika: Épp elég az. Már önmagában az a körülmény is, hogy az anya ideges, frusztrált, sír, aggódik, hogy mi lehet(ett) a baj az apával és a kapcsolatukkal (ez tény, hiszen ebből az érzésből fogant a levél is) hátrányosan befolyásolja a magzat fejlődését. Valahol olvastam, hogy az anyát várandóssága alatt ért behatások kihatnak a megszületendő gyermekre is, tehát az ilyen gyerek jó eséllyel lesz később maga is hajlamos a szorongásra, depresszióra stb., mint az, ahol apuka és anyuka együtt tervezték a gyermekvállalást, a terhesség ideje alatt minden rendben zajlott stb. Lehet, hogy ez hülyeség, de szerintem nem. Annyi minden befolyásolja az életünket, miért pont ez ne befolyásolná?
Aztán: túl azon, hogy a fickót egy sunyi, gyáva és gerinctelen fattyúnak tartom (ha a barátnőjét félrészegen felcsinálni volt bátorsága, akkor ahhoz is legyen, hogy vállalja a következményeket), önző dolognak találom a lány részéről is ezt a feminista hozzáállást. Majd én megmutatom a világnak, majd én egyedül is felnevelem! Föl, de hogyan? Annak a gyereknek, főleg, ha fiú lesz, apára is szüksége van, nemcsak anyára. Semmiféle anyai szeretet és gondoskodás nem képes pótolni az apai szigort, a férfiképet, az apa-fia kapcsolat jellegzetes tényezőit. És mihez fog kezdeni a gyerekkel, ha majd 3-4 éves lesz, és elkezdi kérdezgetni: Anyu, nekem miért nincsen apukám? Akkor mit mond majd? "Azért, kisfiam/kislányom, mert az apád egy sz@r alak volt, aki csak megd*gni volt képes, aztán lelécelt, mikor látta, hogy megcsinált téged. Megijedt tőled, nem akart téged, mert önző volt és gyáva. Ez a nagy büdös helyzet, aranyom." Ezt, ugye, nem mondhatja neki, pedig ezt kell mondania, mert ez az igazság. Ha meg elkezd hazudozni, és a gyerek később magától jön rá erre, akkor még az addigi meghitt anya-gyerek kapcsolat is kárát láthatja. Láttam már ilyet is, és nem valami szép történet.
Zsoel
@Dulcinea: Ez csak duma. Ha velem ilyen baleset történne, én vállalnám a következményeit, ha beledöglök is.
Dulcinea
@Zsoel: Felőled nincs is kétségem...de minden pasi olyan mint te! Sajnos..
Angelika
@Zsoel: Nem hülyeség, én is igyekeztem lenyugtatni magam, amikor terhes voltam, hogy a gyerek szépen fejlődjön. A babák érzik, írtam is a kommentemben, hogy a baba is megsínyli ezt az egészet, DE HA MÁR jön, akkor mi van? Érted? Akkor az ember a legjobb tudása szerint felneveli, nem? Most már mindegy, hogy ez a nő ostoba, vagy tényleg meg akarta-e fogni a pasiját, a lényeg, a gyerek.
Zsoel
@Angelika: Szerintem is ő a lényeg. Azért boncolgatom, hogy vajon milyen lesz neki apa nélkül... Én nem tudom elképzelni, nekem világra eszmélésem óta itt van a szerető édesapám (és nagyon remélem, itt is lesz még legalább 30 évig), aki akart engem, formált, alakított, tanított, felnevelt. Nem is tudom, ki lennék, mi lennék most, ha ő nincs. Én csak a magam példájából indulok ki.
Angelika
@Zsoel: Nálunk is ez a helyzet, és többször írtam is, hogy az apa személye pont olyan fontos a gyerek egészséges fejlődéséhez, mint az anya személye. Ráadásul nekem már a saját példám is ezt mutatja, a lányom és a férjem kapcsolatát látva. De ha már ott van a gyerek... Tudom, hogy ismétlem magamat, de mit lehet tenni? Nevelje fel legjobb tudása szerint. Nem? És azért nem csak ő vett részt az aktusban. Bár ez a fajta eljárás nem korrekt, akkor sem egyedül csinálta a dolgot.
Pilóta
@Angelika: 13:30
"Ezért kéne több prevenció, meg olcsóbb fogamzásgátló, meg észrevehetetlen, mégis erős gumi... :)"
--- És persze, a legjobb óvszer az ész!:-)))
Pilóta
@Dulcinea: 13:34
Milyen seprűvel jössz?!:-)
Pilóta
@Dulcinea: 14:01
"...de minden pasi olyan mint te! Sajnos.. "
--- Na Zsoel, Neked már nem terem babér!:-)))
Pilóta
@Zsoel: 14:26
... hát olyan leveles:-)))
Nos, a lényeg az, hogy Ducika Téged nem megdícsért, hanem elmarasztalt kommentjében, amikor ezt írta:
"...de minden pasi olyan mint te! Sajnos.. "
És Te ezt kvázi, örök hálával megköszönted:-)))
Zsoel
@Pilóta: Dulcinea kifelejtette a "nem" szót, ez bárkivel előfordulhat.
Pilóta
@Zsoel: 14:35
Oksa, de mégis miért olvasol ki egy olyan szót, ami nincs:-)
ila51
@Zsoel: :)) és a szöveg környezet is :))
Pilóta
@Zsoel: 14:41
Ezt értem, de hidd el, az automatizmus sosem szül jót:-)))
Ne hidd, hogy nem tudom, valóban kimaradt a "NEM" szócska (miklós), de én mindent elolvasok szószerint, s a magyar nyelv szabályai szerint értelmezem azt, ami ottan le vagyon írva:-)
Zsoel
@Pilóta: Ez nem automatizmus volt részemről. Én is láttam, hogy hiányzik a "nem", de tudom, hogy nem ezt akarta írni. Pont.
Dulcinea
@Pilóta: 14:32 Tényleg kimaradt a "nem" mert siettem! És elismerem, hogy így a mondandóm más értelmet nyert! De ha ismernéd Zsoelt egy kicsit is, csak negyed annyira mint én, Akkor nem feltételeznél róla még gondolatban sem, de még viccből sem rosszat!

Én nem Ducika vagyok hanem Dulcinea, vagy Dulci, Dulszi kinek hogy! De semmiképp nem Duci, nyilván nem így akartad írni de így sikerült ez a sietség átka!
Esetleg most én is kötekedjek veled amiért elírtad a nevem?:))
Dulcinea
@Zsoel: 14:01 Bejegyzésem megismételném, hogy mindenki számára érthető és világos legyen!
Ha tehát! Felőled nincs is kétségem...de nem minden pasi olyan mint te! Sajnos...
Zsoel egy dolog a tisztelet, de a tények makacs dolgok ugyebár! És te ezerszer bebizonyítottad már, hogy nemcsak Talpig Férfi vagy! De a ugyanakkor a NŐI nem végtelen tisztelője is! És punktum!:)))
Zsoel
@Dulcinea: Nekem meg afelől nem volt kétségem, hogy mit akartál írni, de azért köszönöm a megerősítést, ahogy az újabb kedves szavakat is. :)))
Pilóta
@Dulcinea: 16:35
Ismerem én Zsoelt, valóban naon rendes srác, de mit tegyek?!:-)
Gondoltam, ha idetéved egy idegen, és elolvas Titeket, nem biztos, hogy érti a gondolataitokat, és ennek okán nem is tudja hova tenni az érintett kommenteket.
Igen, valóban Dulcikát akartam írni, Édes:-)))
csa-csa
Zsoel!
"félrészegen felcsinálni volt bátorsága"

a csajnak meg arra hogy kihagyja a gyógyszert, holott tudja hogy nem biztonságos!

Ha a pasim ennyire nem akarna gyereket akkor tuti elvetetném!
ila51
@Dulcinea: @Zsoel: :)) na jól van már , igaz jön a tél :))
Dulcinea
@Pilóta: Áhh, kedves Pilótám!:)) Tudom én, hogy mit akartál írni..de mint ahogy te sem úgy én sem tudtam kihagyni a dolgot! Mert mi van ha idetéved egy idegen és olvas téged. még azt gondolná itt nekem, hogy te Pilótám bárdolatlan vagy!:))) Pedig ez sem fedné a valóságot, mert Te Egy végtelen kedves, pasi vagy!:)))
Dulcinea
@ila51: :)) Te kis huncut:) Mi nem csak télen de nyáron is csípjük egymást!:))))
ila51
@Dulcinea: most kell ám a kalória , meg az édesség , biza :))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.