A tv2 úgy gondolta, hogy Hajdú Péter majd fölöttébb szórakoztató lesz. Azon nem csodálkoztunk, hogy ez nem sikerült. Megszokhattuk, hogy a saját tehetségtelenségében fürdőző celeb semmi újat nem "hozott". Az viszont már a seggnyalatás netovábbjaként tekinthető, hogy a szakmában Tibi Malac elnevezésű énekes, dalban emlékezett meg a házigazdáról. Amúgy a szokásos 0 érdeklődést keltő néhány celebbel fröcsörésztek a semmiről. . Illik megemlékezni a hatalom szolgálatában szolgálatot teljesítő és a kormánypárti humort -ami amúgy nincs-, gyakorló Bagi Nacsa párosról is megemlékezni. Kiemelt helyen adhattak műsort a tv1-en. Természetesen ki más, mint a hatalom másik kedvence, a köpködős Fábryt sikerült "megnyerniük" vendégnek. Előnyükre könyvelhető, hogy ebben a műsorban nem voltak huszárok és egy Was Albert vers sem hagzott el. /Róluk egy másik cikkben még megemlékezünk a szilveszter kapcsán/ Blama az egész magyar médiának, hogy a többíziglen leírt Sas József volt az, aki komolyan vette...

Forrás: ujasz.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

entero
@kkalman: Azért a Markos-Nádas-Boncz sem volt rossz!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nakimaga
Az a helyzet,hogy a magyar tv-k nem hazudtolták meg magukat, az éves műsorok alapján !
Levendula
Én minden nap hallgatok egy kis Hofit... Bekapcsolom a YouTube-t és már jó kedvem lesz.
aborisz
Aki otthol akar szilvezterezni jövőre hallgassa a rádió kabaré!
entero
@Levendula: Az már igaz, Hofi csak egy volt.
Zsuga
Hogy a szilveszteri műsor sem jobb az év többi napjáétól, jó volt arra, hogy ezen az éjjelen is jól aludjunk a tv előtt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.