Schobert Norbert az egyik legnagyobb közösségi oldalon rendszeresen közöl bejegyzéseket egészségi állapotával kapcsolatban. Többek között arról is tudósítja a rajongóit, hogy lelkileg teljesen megváltozott. A médium Melitta azt mondta a sorry! magazinnak, hogy szó szerint kell venni a fitneszguru szavait.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
wormy
Ez a kommunikációs rendszer tudatos, és a csakrákon keresztül fogjátok megtanulni, hogy milyen óriási erő létezik a mágiában, a csodákban és a manifesztációban.
hajduferenc52
ide vezet a tulzot egészséges élet ,én egyáltalán nem élek egészséges életett de még nem voltam korházba vele...
csiga0771
Tényleg minden nap megkapjuk norbikát.
Dulcinea
Figyu Norbi! Ne akarjál már szánalmas lenni! Most, hogy a legtöbb ember számára már nem annyira hiteles a kajád! Most egy Pálfordulással összefogtál a jósokkal meg látnokokkal, táltosokkal, csakhogy valami módon címlapon légy! A betegségedet is felhasználva egy jó kis reklámra szereplésre! Mindezt miért csak azért, hogy köztudatba maradj!
Te tudod! De ez már a szánalmas kategória!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.