A legkülönfélébb módszerek léteznek arra, hogy szerelmi jóslatokkal lássuk el olvasóinkat. Íme a legkézzelfoghatóbb szisztéma: Szerelmi egyveleg 2013 Valószínűleg már Te is tudod, hogy 2013 a HOLD éve. A Hold új kapukat nyit meg, és sosem hagy cserben. Ráadásul ez az időszak épp egybeesik a Kígyó évével. Mindkettő óriási lehetőségeket tartogat, és csak egy éved van arra, hogy magadhoz ragadd a kezdeményezést, másképp állj a dolgokhoz, és ne várj másokra, kezdeményezz te!

Forrás: ezoterikus.hu
Feltöltő: jameska
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Dulcinea
Na azé mondom:))))...én szeretem a holdat:))
Kutyafüle
@Dulcinea: holdvilágos éjszakán, miről álmodik a lány?
Dulcinea
@Kutyafüle: Olyankor ébren álmodik...százszor száz csodát!:))
miazavalami
Oh Az én leányálmaimra nincsenek szavak! :-)
Kutyafüle
@Dulcinea: Nekem már megint csak munkát, hivatást, miegyébb marhaságot.
Nem lehetne egyszer, csak egyszer készen kapni valamit? Miért kell nekem már megint megkűzdeni valamiért? Nem kűzdök, Leszarom.
keresztapa
@Dulcinea: @Kutyafüle: Sajtból van a hold, a sajtot többnyire szeretik az emberek elfogyasztani, különösebb küzdelem nélkül. @Kutyafüle: Pozitív szemlélettel
mentesülsz a küzdelemtől, pláne meg, ha már a küzdelemmel elérted, hogy már
nem kell küzdened. Már megint szomorkás a hangulatod. @Kutyafüle: Csííííííz.
Dulcinea
@Kutyafüle: Drága @Kutyafüle: hidd el a nappalokban én is dolgozom, mit bárki más!
De amikor eljön az este, ugyan miért ne tehetném félre a gondokat?:)) Teliholdas éjjeleken ugyan miért ne tehetnék egy rövid sétát, csodálva a csillagokat, és álmodozni erről arról!?
Ugyan miért ne suttoghatnám a csillagokba a vágyaim, és titkos álmaim, és miért ne élvezhetném a holdsugár ezüstös fényét?:))
Nem kell mindig küzdeni! inkább élvezd azt ami van!
Dulcinea
@keresztapa: Kedves @keresztapa:! Szoktál-e néha holdfényes éjjeleken sétálni álmodozni, vágyakozni..?
keresztapa
@Dulcinea: Drága nem csak sétálni, hanem egész éjszaka nap feljöttéig, vízparton horgászni, hallgatni az éjszaka csendjét, figyelni hold tükörképét a vízfelületen, közben
kívánalmakat mormogni, hogy de jó is lenne, ha teljesülni, de csak kívánalom marad,
beteljesülése még várat magára.
Eperke
Szóval, csak meg kell ragadni az alkalmakat? Lehet, hogy új szerelem a láthatáron?@Dulcinea: Álmodozással senki nem talál szerelmet magának:)) és szerintem az csak ámítás, önbecsapás:))
Dulcinea
@Eperke: Amikor holdfényes este néha bóklászok messzemenően nem a szerelem érdekel!:)) De igenis jó álmodozni, hisz az álmokból lesznek a célok! Célokból meg valóság! Persze ez csak akkor történik ha elérhető álmaink vannak!:))
Dulcinea
@keresztapa: Kedves, nem is tudtam, hogy te néha ennyire az éjszaka, a holdfény szerelmese vagy! De bármi is legyen az éjszaka csendjében, és az ezüsthold játékos fényében elsuttogott kívánalom! Szeretettel kívánom, hogy váljon valóra az álmod és vágyad!
keresztapa
A lehetetlen azonnal teljesítve, de a csodára még várni kell
Eperke
@Dulcinea: Látom, romantikus alkat vagy, én a földön járok. Amit te álmodozásnak mondasz, az nálam célkitűzés, és a megvalósításon dolgozom, igyekszem. Nem hiszek az efféle jóslatokban, csakis kizárólag a saját energiámban. Igaz, nincs is időm , esténként ha van időm, futok, olvasok, esetleg netezek, de álmodozni hiábavalóság és elfecsérelt idő:))
Dulcinea
@Eperke: Nem vitázom veled!:))) De a célkitűzés is , és bármi is legyen az, egyfajta vágyból született! Aztán gondolkodtál róla hogyan lehetne valóság,és amíg ezen gondolkodol álmodozol, képzelegsz tök mindegy! Céllá válik, és az "eszközök melyekkel valósággá teszed egyszerre csak ott vannak, mert megtaláltad a " kulcsot" mellyel az álmot a célt, valóságra váltod tehát eléred!:))
Dulcinea
@keresztapa: Kedves, minden egyes nap egy újabb csoda! És rajtad áll, hogy a holnapokban rejlő csodát fölfedezed...vagy hagyod elmúlni! És én tudom, hogy a te nemes lelked mindennap fölfedezi az élet apró csodáit!
Eperke
@Dulcinea: Kívánom, hogy teljesüljenek az álmaid.:)) Ja és a barátodnak, a Keresztapának írt jókívánságok is teljesüljenek:))
keresztapa
@Dulcinea: Drága A természet szeretete, gyerekkorom óta kísér, ábrándozás, várakozás,
hat az emberi érzelemre, képzeletre, csak nem minden ember figyel fel ezekre, elsiklanak
felette, nem tudják, hogy náluk is jelen van, az érzelem, képzelet!
Dulcinea
@Eperke: Én is őszintén kívánom neked, hogy minden kitűzött célodat elérd!:))
Dulcinea
@keresztapa: Kedves, őszintén örülök, hogy te fogékony vagy az élet eme szépségeire..mert így biztosan tudom, hogy te érted minden gondolatom! És ezt Köszönöm neked!:)
keresztapa
@Dulcinea: Drága ezek az igazi egymás iránti tisztelet, megbecsülés alapja, a másik ember gondolatainak, érzésvilágának megismerése, megértése, hogy tudjunk egymással kommunikálni, indulatok, jelzők nélkül.
Csizmás Kond
Most akkor a hold éve vagy a kígyóé ?
kukac50
Az irányt már tudom, a személy meg tetszik,kor kűlömbbség lehet már az akadálya részéről,meg a hold rossz járása.
Dulcinea
@kukac50: Nos ha tetszik a személy, akkor tessék a tettek mezejére lépni, lovagiasan finoman!:)
kukac50
@Dulcinea: Sok évvel fiatalabb,arra várok,hogy Ő szóljon. Akkor tudnám csak megtartani,ha Ő kezdeményez.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.