Idén év elejétől az MR1-Kossuth Rádió helyett a Class FM-en hallhatóak a lottó nyerőszámai. A Szerencsejáték Zrt. a fiatalabb hallgatókra akar fókuszálni, a Class FM-et pedig szerintük jelentősen több 29 év alatti hallgatja, mint a Kossuthot. A rádióval kötött szerződés értéke 51,9 millió forint. A Szerencsejáték arra a kérdésre, hogy korábban milyen szerződésük volt az MR1-Kossuth Rádióval, úgy válaszolt, hogy társaságuk éves szerződést kötött a Kossuth Rádióval. Az eredmények közlésére azonban egy médium sem kap kizárólagos jogot, a hivatalos információk alapján bármely médium közölheti a nyerőszámokat. A cég közlése szerint a fenti információk birtokában úgy döntöttek, hogy a cél elérése érdekében a Class FM választása a hatékonyabb megoldás. A Class FM-mel kötött eredményközlés szerződés értéke bruttó 51 930 461 Ft, a az MR-1-Kossuth Rádióval 2012-ben kötött szerződésé bruttó 50 325 280 Ft, áll a Szerencsejáték Zrt. válaszában.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csikknorisz
Miért pont a 29 alattiak a "célközönség"? Vagyis 18-29 év közöttiek. Ennek semmi értelme. Valami jó haver lehet annál a rádiónál, nekik fizettek egy valag pénzt eddig is a reklámokért, most kapnak még egy kis apanázst.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.