A népszerű „Civil a pályán” című műsor mostantól szombaton 19. 25-től jelentkezik az ATV-n. Havas Henrik és vendégei, Horváth Zoltán, a „címlapkirály”, Magyar György ügyvéd, Kéri László politológus és Zentai Péter újságíró - szenvedélyes vitákkal tarkítva – többek között azt elemzik, hogy vajon a világhírú edző, Pep Guardiola kértre, hogy közös fotón szerepelhessen Orbán Viktorral, avagy fordítva történt. Szóba kerül az is, hogy milyen személyes emlékeket ápol Havas Bayer Zsoltról, és az is, hogy milyen módon számoltak el a háttérből kapott anyagi támogatással a kormányellenes diákok. Havas Henrik természeresen nem kerüli meg a személyével kapcsolatban lábra kapott találgatásokat sem: a műsorban kiderül, miért is nem vállalt új adást a műsorvezető december közepe óta.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bretagne
Jó ez a műsor! Legalábbis én nagyon szeretem. Még Havas is jó, persze, attól eltekintve, hogy Gyurcsány-fóbiája van. Talán nem kellene ennyire gyűlölni! Ezt különben gyakran szóváteszik a Fórumban megszólalók.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.