Hónapok óta nem hallani Havas Henrikről, aki egyik pillanatról a másikra tűnt el minden műsorából. Úgy tudjuk, a hajdan rendkívül aktív tévést egészségi állapota kényszerítette visszavonulásra.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kamazuka
Tisztelt Tanár úr!
Mielőbbi gyors felépülést kívánok!
Mindíg tetszett,a kekk beszólós viselkedése.
most én is tennék e félét.
Mikor a tv képernyőjén flegmán istent játszol , sose felejtsd el, embernek látszani nem olyan nehéz!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Kutyafüle
Ötvenen felül mindenkinél jelentkezik valamilyen betegség, gyengébben, vagy erősebben. Életmódváltás, egészséges táplálkozás általában segíti a gyógyulást. De azt hiszem, amikor családi -magánéleti problémák is jönnek hozzá, akkor kicsúszik a talaj a lába alól, a lelki válságot nehéz legyőzni.
nemeth46
QQríkú fúj de gonosz "ember"? maga. És honnan tudja, hogy nem maga esik össze egy perc múlva és távozik az élők világából? Szándékosan nem választottam az "Önt", mert nem érdemli meg. MIt gondol milyen érzést ezt olvasni akár az érintettnek, akár a családjának? Szálljon magába és gondolja meg miket ír le!!!
QQríkú
Lehet hápogni és lehet kulturáltan elküldeni a búsba engem, de sajnos ritkán tévedek :(
Amúgy csípem mert a stílusa hajazza az enyémet és jóval többet tud nálam.
De van amit én tudok, sajnos.
Ez egy adottság, nem kell hinni benne.
Augusztus 20-án térjünk rá vissza!
nemkati
A "Civil a pályán"-ban tényleg rosszul nézett ki, még a megszokott zseniális emlékezőtehetsége is cserben hagyta, lassú beszédű, kedvetlen volt, nem nagyon szólt közbe és nem villogott mint szokott, ami kifejezetten jót tett neki. Kívánok neki mielőbbi teljes gyógyulást, és hogy a betegségből csak a visszafogottsága maradjon meg.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.