A csillagjegyek szülötteit különböző talizmán kövek segítik az egészség megóvásában, az életük javításában, a tervek, célok, a harmonikus élet a jólét elérésében, megteremtésében. Akik hisznek benne, azt mondják, a talizmán kövek szerencsét hoznak és gyógyítanak. Érdekes dologra bukkantam. Sokat keresgéltem, vajon nekem melyik lehet a szerencsekövem, vagy talizmánom. Azt hittem, hogy egy darab követ találok a leírásokban, ami engem segít. Hát nem. Egy egész zacskó követ hordhatnék magamnál, vagy magamon állandóan.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dulcinea
Hát jóvan! de még nincsen mentális problémám...vagy a fene tudja:)))) na de majd megelőzésként akasztok a nyakamba..valami nagy követ, de attó meg majd orra esek:)))
QQCSI
@Dulcinea: Köss egyet a hátadra is, akkor egyensúlyban leszel. :)
Dulcinea
@QQCSI: Ja télleg na jó hogy mondod..eszembe se jutott:))) Én arra gondútam, hogy maj a lábaimra kötök..de jobb lösz a hátamon:)))
bakegya
Akkor ezért pakolják a balatonfelvidéki vörös,vagy kenyérkövet megalapozva a jólétüket éjt nappallá téve a csak ebben hívők.
Rézangyal
Ha a lábatokra ejtitek, nekem is lesz munkám. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.