Detroit - Nem bírt beletörődni az elvesztésébe, ezért elhatározta, hogy feltámasztja édesapját egy férfi az Egyesült Államokban.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
QQríkú
Stephan King: Kedvencek temetője
(remélem jól írom a szerzőt)
Zsoel
@QQríkú: Nem. :) Helyesen Stephen King, sőt még a könyvcím sem jó, mert az meg Állattemető (azt hiszem, hogy filmet készítettek belőle, és annak a címe lett aztán Kedvencek temetője).
Egyébként szerintem borzalmas. Belekezdtem, de nem bírtam sokáig; hiába, nem az én műfajom a horror.
QQríkú
@Zsoel: Csak a filmre emlékezem, nekem bejött.
Zsoel
@QQríkú: Arról csak úgy hallomásból van tudomásom, de a könyv megvan apukámnak, egypár másik Stephen King-művel egyetemben. Elolvastam először A holtsávot, aztán a Ragyogást, azok jók voltak; ekkor belekezdtem a Bilincsben című könyvbe, de hamarosan a gyomrom forgott tőle, majd megpróbálkoztam az Állattemetővel, de az meg rettentően nyomasztott, úgyhogy azt is föladtam, és tovább nem is kísérleteztem az íróval. Persze ez még régebben volt, 10-12 évvel ezelőtt; lehet, hogy ma már más lenne a szemléletem, de inkább nem erőltetem a dolgot, vannak jobb könyveim is, amelyek kevésbé megterhelőek.

Amúgy maga a szerző is majdnem besokallt tőle. Itt írja a Wikipédia:

"A regény a szerző egyik leglehangolóbb műve. Ő maga is többször beismerte interjúkban, hogy egy időre félre kellett tennie a félkész kéziratot, mert úgy érezte, túl messzire merészkedett. Valójában több történést, benyomást is felhasznált a regény megírása során. Így valóban létezett egy a könyvben leírt állattemetőhöz hasonló hely Orringtonban, ahol King a hetvenes évek végén megírta a könyvet. King lányának Smuckey nevű macskáját szintén egy teherautó ütötte el. Fia pedig állítólag hajszál híján ugyanerre a sorsa jutott néhány hónappal később."
QQríkú
@Zsoel: A bilicsesbe belefogtam de pár oldal után letettem!
A Cujo is rettenetes volt, leszoktam a könyveiről, Dean R. Koonz jobban bejött.
Zsoel
@QQríkú: Őt nem ismerem. Én, emlékszem, a Stephen King-könyvek után apukám Albatrosz Könyvek-gyűjteményébe kezdtem bele, azok között sok izgalmas krimit találtam.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.