A tökéletes sült krumpli “tudományos” valami és persze jó is, de, ha a burgonya rendben van, és az olaj hőmérséklete is, akkor akár egy lépéssel is előállítható remek burgonya. No, de nézzük meg, hogy miképpen készíthetünk el egy tökéletes sült burgonyát Heston Blumenthal módszere szerint.

Forrás: foodandwine.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dodo571031
Jó az úgy ahogy ithol szoktuk ahogyan a legtőbb háziasszony bele a forró olajba és már készen is van.Mi ha van kacsazsír abba is sütjük.
Dr plágium
Mutattam a cikket az asszonynak, kértem ezentúl így készítse el. Mindjárt mondta, hogy avval szórakozzak ami egyidős velem :-)) és elküldött melegebb éghajlatra!
dragonita
@Dr plágium: óh, te szegény férj...akkor jó szórakozást :)))))
Pilóta
@Dr plágium: tegnap, 21:32
"avval szórakozzak ami egyidős velem"
--- Fiatal a feleséged?!:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.