Már öt éve élünk együtt a párommal, rövidesen össze is házasodunk. Minden rendben van közöttünk, bár az igaz, hogy a szex egy kicsit kezdett ellaposodni az utóbbi időben. Már kitaláltunk új helyszíneket, a lakáson belül is minden helységet felfedeztünk, de nekem ez így elég is, nem vagyok egy vadmacska, jobban szeretem a nyugalmat a lepedőakrobatikánál. Nem vagyok prűd, de mondjuk az extrém helyzetekben való szexelés nem nekem való.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zsoel
"Szexmacska"... :D

Én is azt mondom, amit a barátod (vőlegényed): ha ilyen mértékben különböznek a szexuális igényeitek, és ennyire nem tudtok dűlőre jutni, ez tényleg meg fogja ölni a kapcsolatotokat, méghozzá rövid időn belül. A férfi-nő kapcsolat alapja a mindkét fél részéről kielégítő nemi élet; ha csak az egyiknek jó úgy, ahogy van, de az másik folyton azt érzi, hogy nem kapja meg, amit akar, akkor idővel el fog hidegülni a párjától, és egyenes út vezet oda, hogy titokban másvalakit is keressen magának. Keress olyasvalakit, akinek szintén elég annyi, amennyit igényelsz, a mostani párod meg menjen, és szerezzen magának - egy szexmacskát. :)) Komolyan: azért nincs értelme összeházasodni, hogy aztán pár hónap vagy év múlva meg elváljatok. A házasság komoly dolog, jól meg kell gondolni, mibe ugrik bele az ember.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Zsoel
@sokanvagyunk: Még az is lehet, hogy a srác belemenne. :) Tényleg akadnak olyan elvetemült férfiak (teljesen heteroszexuálisok!), akik élvezik, ha a partnernőjük s...be kínálja őket egy vibrátorral.
Tündérrózsa
Először saját magán próbálja ki, ha jó tartsa meg, költözzön össze vele. Ez egy aberrált ember, szexőrült, ettől csak menekülni kell.
Két hónap múlva újabb ötlettel áll elő, ami még meredekebb lesz.
Rézangyal
Na igen. Ha már most únja a szex veled való művelését, akkor elgondolkodtató, hogy érdemes-e házasságot kötni. Ez ugyanis nem fog változni, mert az igények már csak olyanok, hogy felfelé terjeszkednek. :)
loboncos
@sokanvagyunk: Mi van akkor ha magának vette,csak egy kicsit "csúsztatott"?Majd kiderül a vallatásnál.
dodo571031
Vegyen magának egy művaginát oszt jónapot!
almosd
Hatalmas vibrátor? jó nagyot vehetett ,elnézte a méretet az volt a baj :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.