Könnyes nevetéssel kezdődött a Civil a Pályán szombat este képernyőre kerülő adásának felvétele: az első téma a fővárosi közlekedést megbénító tíz centiméteres hó, illetve az arra adott „illetékes vezető”, Vitézy Dávid magyarázata volt: az adás vendégei – többek között Fiala János, és a diáktüntetéseken megismert Barabás Richárd - ellenségesnek minősítették magát a havazást, majd az azt nem kellőképpen prognosztizáló felelősök felkutatását javasolták. A fenti videón már kevésbé jó a hangulat: Barabás és Fiala egymás szavába kiabálnak, a végén Havas Henrik is fennhangon bekapcsolódik a vitába, amely az amerikai fegyvertartási törvények tervezett szigorításából indult ki. Hogy egy ártatlannak tűnő témától miként jutottak el a műsor résztvevői a szokatlanul impulzív jelenetig, az kiderül a Civil a pályán szombat este 19. 25-kor kezdődő műsorából az ATV-n.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

QQCSI
Van néhány ember az ATV-n, akiket nem nézek.
Fialával eggyel többen lettek. :(
profon
@QQCSI: Ezt kár kihagyni ! :)) Először nem tudtam mi van aztán leesett hogy vicc az egész ! Persze a "tanár úr" a végén leugatta a másik kettőt :)
QQCSI
@profon: Azért én kihagyom: láttam a beharangozót...:(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.