A rákból készült ételek olyan étkek, amelyek élvezetet nyújtanak. A homár különleges, elegáns és ízletes is egyben. A mai leveshez én is előszeretettel használtam. Tovább fokozva az ízek harmóniáját, főételként zöldborsós borjúragut ajánlok. Befejezésül pedig Rákóczi János habos túrós süteményét kínálom, amely a magyar konyha hírét több mint 50 éve ékesíti. A mai fogás 1320 kcal/fő értéket tartalmaz, amelynek elfogyasztásához jó étvágyat kívánok!
Forrás:
Blikk.hu
RSS tartalom,
A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.
Új hozzászólás