A 2007-ben gyártott film, melynek nyomán több millió pornóélvező fejezte ki nemtetszését, két nőt mutat be, amint egymás székletét nyaldossák, majd egymás szájába hánynak. Az esküdtszék érdeklődésére, hogy mi az Ördög vette rá ilyen gusztustalanságok filmezésére, Isaacs azt felelte, hogy ez művészet.

Forrás: karpatinfo.net
Feltöltő: Kárpátinfo
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
noboza
A kommentek,alapján@profon: Te fiu,ezt ne tedd be a doktoridba,mármint a 19_11es kommentedet.Ne haragudj,rég olvaslak, de eza kommented rettenetes.Azt gondolom az összehasonlító elemzésed,a szar nyalásától, a vörösbor fogyasztásáig----nem a te formád.Nem bosszantásként szóltam.
profon
@noboza: Az átlagember az átlagnak szeretne megfelelni ! Jómagam leírom amit tényleg gondolok a dologról és tényleg nagyobb problémának tartom például a pedofiliát ! Azt meg ,hogy hányt az esküdtszék nem hiszem ! Egy átlagos híradóban ahol lebombáznak egy falut vagy a cunami megöl több ezer embert megrázóbb képsorok vannak .
profon
@noboza: TE ! Csak nem a "vörös" bor bosszantott fel ? :))
noboza
@profon: A leányzó fekvésén nem változtat,,szerencsétlen történések,rossz egymásutániságának mixe.És ez, most tényleg nem ellened, hanem éretted.ok?
Zsoel
Szívem szerint leb...nék két irgalmatlan parasztlengőt a művész úrnak. Az én szempontomból ez is művészet.

Ha nem érti, az az ő baja.
Rézangyal
Ami azt illeti én a "művésznőket" is lerendezném...minimum kényszer gyógykezelés.

Utoljára az állatvilágban ismert szokás, hogy anyaállat megeszi a kölyke hulladékát, hogy ne maradjon nyom a ragadozóknak!
Hát én sok mindent láttam és hallottam már, de ehhez fogható undormányt még soha!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.