Budapest — Hiába tagadta hétfői számunkban VV Veronika (21), hogy erotikus munkát vállalna, videós bizonyítékunk van arra, hogy az adott helyen és időpontban megjelent az egyeztetett „randevún".

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

musicnummer1
@Atha: Jól számolunk...egy sztriptiz ( meztelen test mutatása )150 ezer...4 pasival szex á 100 ezer, az 400 ezer...összesen 550 ezer egy éjszakáért...tudom ajánlani a NAV nyomozóinak, és inkognitóban...Nagy bajban lett volna a ribanc, ha a 4 közül egy NAV-os...Utolsó éjszakája lett volna...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kkalman
Amíg lószar van, addig veréb is van. Ha valakinek erre a műnőre van szüksége, addig vidáman megél, a megszorítások ellenére is.
Csak a NAV (ne) tudja meg! :(((
Törölt felhasználó
Szerintem aki ilyen jellegű műsorokban mutogatja magát abban eleve benne van az indittatás max nem pénzért csinánlja. Róla kiderült, hogy pénzért is csinálja, nagy szám. Amúgy meg egy képmutató ország vagyunk. Tabutéma ez nálunk, azok járnak kurvázni, akik a legjobban kurvázzák le őt, ha pedig nőről van szó, akkor meg irigy. Különben mit érdekelne ez bárkit. Hozzátenném még a tabutéma részhez, hogy kb thaiföld után a Magyar nők mennek ki a legnagyobb számban prostinak, de itthon sincs kevés...
Törölt felhasználó
Kedves férfi társaim, valljuk az viszont menő, ha mi voltunk egyszerre több nővel mi...:) Nem csak a demokrácia jár még itt gyerekcipőben...:)
Rézangyal
Láttam ezt. Nagyon, de nagyon szááááánalmas...
Don Quijote
Ez annyira szánalmas mint maga a blikk emberei, hogy egy ilyen semmitérő IQnuku veréb kell nekik hogy az olvasottságukat növeljék!! Boooááááá...
human
Amíg szappanoperára, valóságsóra, ezoterikus műsorra vevő van, addig lesznek, ha nem lesz vevő, akkor eltűnnek. Ilyen egyszerű ez.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.